Üye grupları ve donator üyelik hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Herkese selam iyi forumlar kolay gelsin!

Ben yıllar önce memoryhackers.org'u aktif şekilde kullanıyordum. Metin2 zamanlarından beri diyeyim.
Şimdi bir oyun için hileyi aktif etmek istediğimde üyelik sisteminin gelmiş olduğunu öğrendim.
Bunun için 50 mesaj ve 5 günlük hesap gerekiyormuş sanırım. Hesabım zaten eski bundan yana bir sıkıntı yaşamıyorum fakat hiç mesaj atmamışım foruma. Şimdi mesaj atarak biraz mesaj kasayım dedim bu sefer de beni engelledi, saatlik sınır varmış.

Ben de mesaj kasarak üyelik seviyesi yükseltmek istemedim. Bağışçı üye olmayı düşündüm. Forumda biraz dolaştığımda bağışçı üye olabileceğimi söyleyen konular gördüm. Aşağıya in en aşağıda görebilirsiniz diyor, ya iniyorum iniyorum göremiyorum kardeşim, bunun bir linki yok mu?

Bir de önemli bir sorum daha olacak. Bağışçı üye olduğum zaman ben bu hieleleri aktif edebilecek miyim? Hile kullanan birisi değilim ama heves ettim şu an. Bilirsiniz bir şeye heves ettiniz mi deneyene kadar bırakmazsınız. İyi forumlar adam akıllı yanıtlarınızı bekliyorum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Herkese selam iyi forumlar kolay gelsin!

Ben yıllar önce memoryhackers.org'u aktif şekilde kullanıyordum. Metin2 zamanlarından beri diyeyim.
Şimdi bir oyun için hileyi aktif etmek istediğimde üyelik sisteminin gelmiş olduğunu öğrendim.
Bunun için 50 mesaj ve 5 günlük hesap gerekiyormuş sanırım. Hesabım zaten eski bundan yana bir sıkıntı yaşamıyorum fakat hiç mesaj atmamışım foruma. Şimdi mesaj atarak biraz mesaj kasayım dedim bu sefer de beni engelledi, saatlik sınır varmış.

Ben de mesaj kasarak üyelik seviyesi yükseltmek istemedim. Bağışçı üye olmayı düşündüm. Forumda biraz dolaştığımda bağışçı üye olabileceğimi söyleyen konular gördüm. Aşağıya in en aşağıda görebilirsiniz diyor, ya iniyorum iniyorum göremiyorum kardeşim, bunun bir linki yok mu?

Bir de önemli bir sorum daha olacak. Bağışçı üye olduğum zaman ben bu hieleleri aktif edebilecek miyim? Hile kullanan birisi değilim ama heves ettim şu an. Bilirsiniz bir şeye heves ettiniz mi deneyene kadar bırakmazsınız. İyi forumlar adam akıllı yanıtlarınızı bekliyorum.
İlk öncelikle engellemesinin sebebi spama veyahut boş yorum kasmaya yönelik hareketleri önlemek için hazırlanmış sistem ve yorum atmadığınız sürecede isterseniz 10 senelik üye olun yine de üyelik rütbeniz artmayacaktır

Bağışçı olmak istiyorsanız onun linki burada yer alıyor:
https://memoryhackers.org/donate/
Donator'un özellikleri de bu şekilde:
  • Günlük mesaj sınırı kaldırılır.
  • Özel kullanıcı adı rengine sahip olur.
  • Özel kullanıcı rozetine sahip olur.
  • Özel sohbet odasına girebilir.
  • Özel bağışçı rozetine sahip olur.
  • Kullanıcı adını değiştirilebilir.
Bunlar dışında hiçbir ekstra yetkisi yok yani sizin dediğiniz gibi hiçbir şekilde tüm hileleri kullanamazsınız yine yorum atarak geleceksiniz o üye rütbesine o yüzden bunu unutmayın lütfen iyi günler dilerim iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...