Depo Üye Grupları ve Özellikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
@ioz @#MorpHeus bu imzaya resim ekleme çok fazla yorum istiyonuz ya bunu bi değiştirseniz hatta 1-2 özellik çok fazla mesela 400 felan yapın imza ekleme ve 1-2 forumda işimize yarayacak özellikler ben kasarım destek olurum hem böyle iyi olur 800 900 yorum çok fazla

Cevabınızı bekliyorum

Bu konu hakkında yorum düşümüne gidilmeyecektir. ( Sitede emek verip bir şeylere ulaşmak daha iyi 400 yorumu sitede sürekli aktif olan birisi kısa sürede yapar ama şuan ki sayılara biraz emek harcanması gerekiyor.) Öneriniz için teşekkürler. İyi Forumlar.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bu konu hakkında yorum düşümüne gidilmeyecektir. ( Sitede emek verip bir şeylere ulaşmak daha iyi 400 yorumu sitede sürekli aktif olan birisi kısa sürede yapar ama şuan ki sayılara biraz emek harcanması gerekiyor.) Öneriniz için teşekkürler. İyi Forumlar.
Aslında dediğinizde doğru ama 1200 yorumda baya bir emek gerektirir :( neyse yapacak bir şey yok ben görüşümü bildirdim yavaş yavaş kasıcaz artık teşşekürler iyi forumlar.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hmm Bende Neden İmza Ekleyemiyorum Diyordum Eskiden Ekleniyordu Sagolun

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ALLAHIN İzniyle Bizde Süper Üye Olucaz İnşallah:):)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence Eski üyeler olaydı daha iyiydi yani şöyle dün kaydolmuş bi üye bugün gelip 100 saçma yorum yapar onaylı olur ama 1 yıl önceki üye gelir düzgün yorum yapar bu yüzden az yapar pasif te kalır aktifte kalır misali benim gibi :ASDSAD .D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...