Depo Üye Grupları ve Özellikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Aslında onayli üye olmak isteyenlere direk bu konu oto atılacak süper olur boş yorum kirletmezler

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@*Mstkmlnr Bence gayet güzel olmuş. Genelde vakit ayıramadığı veya sorumluluk almak istemediği için yönetici olmaktan kaçınan ancak foruma üst seviye katkıda bulunan üyeleri de onurlandırmak, üyelere bölümlere katkı yapmanın sadece yöneticilerin işi olmadığını göstermek adına çok iyi bir karar olmuş. Öneri bölümüne konu açamadığım için etiketleyip burada belirtmek istedim, bu kullanıcı grupları ile birlikte farklı seviyede yönetim bölümlerine erişim hakkı elde edip yönetimsel konularda fikir belirtebilseler ve renkli grupları elde eden üyeler forum içi herhangi bir konuda kural ihlallerinde bulunmaları halinde ban yemek yerine bu örnek dışı hareketin bir sonucu olarak ünvanlarını kaybetseler, sizce de güzel olmazmıydı?

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
@*Mstkmlnr Bence gayet güzel olmuş. Genelde vakit ayıramadığı veya sorumluluk almak istemediği için yönetici olmaktan kaçınan ancak foruma üst seviye katkıda bulunan üyeleri de onurlandırmak, üyelere bölümlere katkı yapmanın sadece yöneticilerin işi olmadığını göstermek adına çok iyi bir karar olmuş. Öneri bölümüne konu açamadığım için etiketleyip burada belirtmek istedim, bu kullanıcı grupları ile birlikte farklı seviyede yönetim bölümlerine erişim hakkı elde edip yönetimsel konularda fikir belirtebilseler ve renkli grupları elde eden üyeler forum içi herhangi bir konuda kural ihlallerinde bulunmaları halinde ban yemek yerine bu örnek dışı hareketin bir sonucu olarak ünvanlarını kaybetseler, sizce de güzel olmazmıydı?
https://memoryhackers.org/forums/gorusleriniz-ve-onerileriniz.10/ Burada konu açıyor olabilmeniz lazım. Kontrol eder misiniz?

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Güzel bir şey bence bu,konuyu bir anda yeni mesajlar kısmında görünce yeni üye sistemi geldi diye düşündüm

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Güzel sistem :)
Post automatically merged:

discord adresi ne acabad

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...