Mantıklıymış ama cooldown harbiden çok fazla bi el atılması lazımSpam atanların direkt profilini raporluyorum ben, her yorumu birer dakika bekleyerek raporlamak yoruyor harbiden.
Dediğim gibi üye gruplarına özel cooldown yapılabilir iyi olur yani yada uyarı sayısına göre birisi hiç uyarı almadıysa reportladığı yorum zaten spam yorumdur anlatamadım ama neyseCooldown'ı spam atılmasın diye yapmışlardır o yüzden spam fighter perm'i var ve onu almak için de epey bir spam veya boş yorum raporlamak lazım ben de bekleyerek raporluyorum
Anladım ben de öyle bir şey olmaz yani spam fighter'ı neden yaptılarDediğim gibi üye gruplarına özel cooldown yapılabilir iyi olur yani yada uyarı sayısına göre birisi hiç uyarı almadıysa reportladığı yorum zaten spam yorumdur anlatamadım ama neyse
Hocam kimsede görmedim o rolü bir etkinlik vs. yapılıp dağıtabilir.Anladım ben de öyle bir şey olmaz yani spam fighter'ı neden yaptılar
Çok fazla gereksiz report gelebilir o yüzden kaldıramazlar.Bence rapordaki cooldown kaldırılsa direk daha daha iyi olur.
Çok az kişilerde var o zaten genelde yetkililerdeHocam kimsede görmedim o rolü bir etkinlik vs. yapılıp dağıtabilir.
Çok fazla gereksiz report gelebilir o yüzden kaldıramazlar.
aynen kaldırılması mantıklı olmaz. bir şey farkettim spma olduğunu düşünmediğim yorumlar yaptığım halde report yiyorum yani her yerde olduğu gibi burda da garip insanlar var.rapordaki cooldown kaldırılsa daha iyi olabilir sanki ama gereksiz rep atanlar olucaktir illa
ben de süper üyeyim bende de report cooldown var ?Geçen forumda sürekli "teşekkürler" spamı atan birisini reportlarken bunu chate yazdım ve @nader11ndeu hocam beni ufak azarladı benim istediğim değildir tamamen nader11ndeu sorumludur.
@ioz
Zaten cooldown süresi azaltılsın diye konu açıldı Görüşleriniz ve Önerileriniz bölümünde o yüzden.ben de süper üyeyim bende de report cooldown var ?
hayır nader11ndeu siz süper üye değil misiniz sizde niye cooldown var derken sanki normalde süper üyelerde cooldown olmaması gerekiyormuş gibi dediği için ben bende de olmaması gerekiyor olarak algıladım. O yüzden bende de niye var anlamında yazdım hZaten cooldown süresi azaltılsın diye konu açıldı Görüşleriniz ve Önerileriniz bölümünde o yüzden.
Olur öyle hocam dalgınlığına gelmiştirhayır nader11ndeu siz süper üye değil misiniz sizde niye cooldown var derken sanki normalde süper üyelerde cooldown olmaması gerekiyormuş gibi dediği için ben bende de olmaması gerekiyor olarak algıladım. O yüzden bende de niye var anlamında yazdım h
Ne kadar süre bir cd varMantıklıymış ama cooldown harbiden çok fazla bi el atılması lazım
Tam bilmiyorum ama 60 saniye gibi birşeyNe kadar süre bir cd var
efsanevi üye ultra üyelere gelse daha iyi olur benceGeçen forumda sürekli "teşekkürler" spamı atan birisini reportlarken bunu chate yazdım ve @nader11ndeu hocam beni ufak azarladı benim istediğim değildir tamamen nader11ndeu sorumludur.
@ioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?