Onaylı Üye
Üyeliğimi nasıl yükseltebilirim? Yardım eder misiniz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üyeliğinizi yükselte bilmeniz için açılan konulara, Forum kurallarına ve genel kurallara uyma şartı ile konuyla alakalı ve çözüm odaklı mesaj atmanız gerekiyor. Mesaj atmak için konu açablir veya açılmış konulara mesaj yazablirsiniz.Üyeliğimi nasıl yükselte bilirim yardım eder misiniz
ONAYLI ÜYE rankına sahip olabilmek için;--- >>>50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.Üyeliğimi nasıl yükselte bilirim yardım eder misiniz
Üyeliğinizi yükselte bilmeniz için açılan konulara, Forum kurallarına ve genel kurallara uyma şartı ile konuyla alakalı ve çözüm odaklı mesaj atmanız gerekiyor. Mesaj atmak için konu açablir veya açılmış konulara mesaj yazablirsiniz.Üyeliğimi nasıl yükselte bilirim yardım eder misiniz
kanka saçma yorum yapardsan üyeliği yükseltmek için onu da siliyorlarÜyeliğimi nasıl yükselte bilirim yardım eder misiniz
TeşekkürlerONAYLI ÜYE rankına sahip olabilmek için;--- >>>50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
50 mesajınız sistem tarafından onaylandıktan sonra 1 saat içinde rankınız verilir.
Üye Gurupları ve Detayları
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/
ONAYLI ÜYE rankına sahip olabilmek için;--- >>>50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.Üyeliğimi nasıl yükselte bilirim yardım eder misiniz