Üyeliğimi üst seviyeye getirmek için ne yapmam lazım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yorum atıyorum "teşekkürler" gibisinden ama yetkili kişiler yorumumu siliyor uyarı aldım az önce bu şekilde devam edecekse üyeliğim nasıl onaylı üye vb. olacak?

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Paylaşılan konu hakkında fikir ve eleştirilerde bulunarak yorum yapabilirsin, alakasız bir şekilde her konuya teşekkürler yazdığın için siliyorlardır.

Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Dostum benim paylaşılan konuyla ilgili veya bilgin barsa cevap vermelisin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sadece teşekkürler diyerek onaylı üye olamazsın iyi kötü yorumlarını yapacaksın içinden geldigi gibi yorumlar yapacaksın yalandan yorumlar degil

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sadece teşekkürler diyerek onaylı üye olamazsın iyi kötü yorumlarını yapacaksın içinden geldigi gibi yorumlar yapacaksın yalandan yorumlar degil
Bu sitede yeniyim eskiden hesap açmıştım ama şimdi değişmiş galiba o yüzden böyle bi haldeyim bilgi için sağol.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yorum atıyorum "teşekkürler" gibisinden ama yetkili kişiler yorumumu siliyor uyarı aldım az önce bu şekilde devam edecekse üyeliğim nasıl onaylı üye vb. olacak?
forumların konularıyla lakalı yorum yaparsan report yemezsin yorumlar incelenıyor yonetıcıler tarafından her foruma elınız saglık-teşekkurler gibi şeyler yazarsan kabul edilmez yorumların silinir 50 mesaja ulaşamazsın :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
forumların konularıyla lakalı yorum yaparsan report yemezsin yorumlar incelenıyor yonetıcıler tarafından her foruma elınız saglık-teşekkurler gibi şeyler yazarsan kabul edilmez yorumların silinir 50 mesaja ulaşamazsın :)
Az önce film önerisinde bulundum mesela şöyle bi film duygusal falan tavsiye ederim gibisinden konuştum bu şekilde yorum attığımda silinmez herhalde?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Paylaşılan konulara ilgin ve bilgin varsa yaz dostum yararlı konular aç mesela herkesin isine yarıyacak spam yapma yeter

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Az önce film önerisinde bulundum mesela şöyle bi film duygusal falan tavsiye ederim gibisinden konuştum bu şekilde yorum attığımda silinmez herhalde?
hayır onlar silinmez ama kimileri var elinize saglık teşekkurler dıye butun forumların altına yorum atıyorlar hıle sıtesınde hıle yapıyorlar gıbı bısey oluyor :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Paylaşılan konulara ilgin ve bilgin varsa yaz dostum yararlı konular aç mesela herkesin isine yarıyacak spam yapma yeter
Anlıyorum yeniyim maalesef sağol dostum.
Post automatically merged:

hayır onlar silinmez ama kimileri var elinize saglık teşekkurler dıye butun forumların altına yorum atıyorlar hıle sıtesınde hıle yapıyorlar gıbı bısey oluyor :)
evet bende o şekilde yorum kasarım diye düşünmüştüm ama siteyi az dolaşınca çok hoşuma gitti galiba artık her saat bu sitede aktif olacağım :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Anlıyorum yeniyim maalesef sağol dostum.
Post automatically merged:

evet bende o şekilde yorum kasarım diye düşünmüştüm ama siteyi az dolaşınca çok hoşuma gitti galiba artık her saat bu sitede aktif olacağım :D
bende belkide 1 seneden fazladır buradayım siteye hile acmak dısında gırmıyorduk bu yenı guncelleme guzel olmus herkes emegının karsılıgını ıter hem sen vakıt gecır hem sıte yonetıcılerını memnun et güzel uygulama olmus :) böylece hılenın fıx yemesını engellemıs olur.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bende belkide 1 seneden fazladır buradayım siteye hile acmak dısında gırmıyorduk bu yenı guncelleme guzel olmus herkes emegının karsılıgını ıter hem sen vakıt gecır hem sıte yonetıcılerını memnun et güzel uygulama olmus :) böylece hılenın fıx yemesını engellemıs olur.
Aynen öyle beğendim bu sistemi.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
En az 300 mesj atman lazim.seckin uye olabilmek icin.bitanesi bu

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
50 mesajda onayli kullanici oluyorsun bu hileyi kullanmak icin yeterli degil.mesaj sayin 300 oldugunda hileyi kullanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...