Üye
Üyeliğimi yeni aldım, hileleri savurgan ve ben buradayım beni banlayın şeklinde kullanmayacağıma ve yalnızca zoom hack için burada olduğuma GM leri nasıl ikna edebilirim? Üyeliğim ne zaman aktife alınır?
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Mesajları yorum şeklinde flood atmam bilgi çöplüğü oluşturmaz mı? Direkt birine 50 mesaj atsam olur mu?50 mesaj atman gerek onaylı üye olduğun zaman istediğin hileyi rahatça kullanabilirsin unutma her hile banlatır
Arkadaş seni yanlış bilgilendirmiş, spam mesaj atarsan mesajların silinir ve uyarı puanın bellirli bir sayıyı geçerse artan şekilde uzaklaştırmalar alırsın.Bilgilendirme için teşekkür ederim. Mesajları yorum şeklinde flood atmam bilgi çöplüğü oluşturmaz mı? Direkt birine 50 mesaj atsam olur mu?
Flood yaparsan mesajın silinir. Floodsuz ve gereksiz mesaj atmaman gerek.Bilgilendirme için teşekkür ederim. Mesajları yorum şeklinde flood atmam bilgi çöplüğü oluşturmaz mı? Direkt birine 50 mesaj atsam olur mu?
İzlemem gereken politikayı anlamamakla birlikte spam kuralını anladım, TEŞEKKÜR EDERİM.Arkadaş seni yanlış bilgilendirmiş, spam mesaj atarsan mesajların silinir ve uyarı puanın bellirli bir sayıyı geçerse artan şekilde uzaklaştırmalar alırsın.
Bu yazılanlar mesaj mı yoksa yorum mu sayılıyor biliyor musunuz?Flood yaparsan mesajın silinir. Floodsuz ve gereksiz mesaj atmaman gerek.