Uzman Üye
Üyelikli bir macro programı var bunu bypass yapma şasnımız varmı çok kapsamlı bir program değil kendisi yardımcı olabilicek var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
logitexh g hub var kullandığım memnununmÜyelikli bir macro programı var bunu bypass yapma şasnımız varmı çok kapsamlı bir program değil kendisi yardımcı olabilicek var mı?
Hocam ben bulamadım link atma şansınız var mı ?universal macro tool diye bir ücretsiz macro yazılımı var onu undetected yapsalar çok daha iyi olur yatay tepmeyi bile engelliyordu ama ban yediriyor işte pubg mobilede denemiştim ezpubgm hackın aimbotu ile beraber kullanıldığında anında indiriyordu
Hocam ben bulamadım link atma şansınız var mı ?
bu macro tam olarak ne işe yarıyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kendim internetten buldum indirdim sonra upload ettim bunu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
programda kesinlikle virüs felan yoktur kendim test ettim çalışıyor ama ban atıyor detect bir makrodur program sol mouse tıklandığında çalışıyor f1 ile açılıp kapanabiliyor oyundayken ama bansız değil deneyeceksen yan hesabından dene
Valorantta çalışır mı acaba,ban atsa da sıkıntı değil.Bir de uygulamayı kapatıp açınca ayar sıfırlanıyor hepBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kendim internetten buldum indirdim sonra upload ettim bunu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
programda kesinlikle virüs felan yoktur kendim test ettim çalışıyor ama ban atıyor detect bir makrodur program sol mouse tıklandığında çalışıyor f1 ile açılıp kapanabiliyor oyundayken ama bansız değil deneyeceksen yan hesabından dene
her oyunda çalışıyor fakat algılanan bir makrodur ban atıyorValorantta çalışır mı acaba,ban atsa da sıkıntı değil.Bir de uygulamayı kapatıp açınca ayar sıfırlanıyor hep