1 Haftadır izlemediğim video araştırmadığım forum kalmadı ne yaptıysam bir türlü bu sorunu çözemiyorum lütfen yardımcı olun bilen birileri varsa.
bazı uygulamaları açarken sorun olmuyor örnek veriyorum epic games uygulamasını açarken hata alıyorum bu asıl sebebi nedir tam olarak.
@kingangel
1- Net Framework’ü İndirin
Çoğu durumda, bu hata .NET framework nedenlerinden dolayı oluşabilir.
Bu nedenle, .NET framework en son veya uygun sürümünü yeniden yüklemeyiniz.
2- En Son Güncellemeleri Yükleyin
0xc00007b hatası karşılaştığınız eski programlardan kaynaklanıyor olabilir. Bu yüzden en son güncellemeleri kontrol edin ve uygulamalarınızı güncelleyin.
Microsoft , en son keşfedilen açıkları ve kötü amaçlı yazılım tanımlarını düzeltmek için Windows Defender ve Security Essentials yardımcı programları için düzenli olarak yamalar yayınlar Bu nedenle,
Microsoft tarafından yayınlanan yamaları indirdiğinizden emin olun. Ayrıca, en son sürücü güncellemelerini kontrol edin, eksik sürücüleri yükleyin ve grafik kartı sürücüleri gibi güncel olmayanları güncelleyiniz.
3- 0xc00007b Hatası İçin DirectX’i yükleyin
Bazı yazılımlar ve özellikle oyunlar DirectX yazılımı gerektirir .
Yine de, oyunları ve yazılımı hatasız çalıştırmak için bilgisayarınızda DirectX’in en son sürümünü içermesi gerekir.
4- Microsoft Visual C++ yükleyin
Microsoft Visual C++ Paketi doğru şekilde yapılandırılmadığında bu hata mesajı işletim sistemlerinde ortaya çıkabileceğinden Microsoft Visual C++ yüklemeyi deneyiniz.
32 bit Windows
64 bit Windows
Bu adımları uyguladıktan sonra tekrar deneyiniz.