29 Ağu 2021 #1 mahirbey5 M Üye Katılım 14 Ara 2015 Mesajlar 42 Tepki puanı 3 Ödüller 7 Yaş 29 10 HİZMET YILI rust macro açtıgımda bu sorunla karşılşıyorum format attım pc ye böyle oldu sonra iki defa daha attım tüm güncellemeler tam yine aynı sorun mevcut bilen varsa yardımcı olabilrmi
rust macro açtıgımda bu sorunla karşılşıyorum format attım pc ye böyle oldu sonra iki defa daha attım tüm güncellemeler tam yine aynı sorun mevcut bilen varsa yardımcı olabilrmi
Çözüm H H Hazyn 29 Ağu 2021 .NET Framework, DirectX ve gerekli Microsoft Visual C++ servis paketlerinin yüklü ve güncel olduğundan emin olun.
.NET Framework, DirectX ve gerekli Microsoft Visual C++ servis paketlerinin yüklü ve güncel olduğundan emin olun.
29 Ağu 2021 #2 Hazyn H Kazanmak, kazanmaktır... Emektar Üye Katılım 15 Şub 2016 Mesajlar 1,060 Çözümler 13 Tepki puanı 498 10 HİZMET YILI .NET Framework, DirectX ve gerekli Microsoft Visual C++ servis paketlerinin yüklü ve güncel olduğundan emin olun. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
.NET Framework, DirectX ve gerekli Microsoft Visual C++ servis paketlerinin yüklü ve güncel olduğundan emin olun.