yapıyom olmuyo be reis net framork 4.0 hatası verıyodu onu çözdüm bu geldi pc format atmıstım sonra boyle olduDostum bunun sebebi genelde dll eksikliğinden oluyor. Tüm dll lerin olduğu bir dosya vardı biraz araştırıp bulabilirsin. O dll leri oyunun veya programın dosyasına atarsan sorunun çözülür
uygulamada oluyo reis yapıyom olmuyo be reis net framork 4.0 hatası verıyodu onu çözdüm bu geldi pc format atmıstım sonra boyle olduOyunmu ? uygulamanın ne olduğunu bilmediğimizden sadece bu hatanın nedenini araştırabiliriz . 0x000007b hatasının çok fazla sebebi olabilir bu yüzden uygulamanın ne olduğu önemli .
Bazı örnekler Net Framework dosyalarının bozulması veya silinmesi , 0xc000007b hatası veren uygulamanın dosyalarının bozulması veya silinmesi , virüs bulaşması , Eksik veya hatalı Microsoft Visual C++ 2010 kütüphanesi , hatalı DLL gibi şeyler bu hataya sebep veriyormuş .
Bence hatalı dll'dir zamanında korsan oyun aldığımda bazen eksik dll oluyordu internetten bulduğum dll yi yükleyince aynı hatayı veriyordu .
Şu yazıyı okumanı öneririm .
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
çalıstırınca bişey çıkmıyo ve açılmıyo uygulamaUygulamayı yönetici olarak çalıştırmayı dene.
hangi sürümleri olması lazım soyle bakıym varmıVisual c++ ın tüm sürümleri yüklü mü?
hangi sürümleri olması lazım soyle bakıym varmı