Uygulama içine parola ekranı koymak mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şimdi başlıkta da belirttiğim gibi örneğin "WhatsApp" uygulamasına ayrı bir uygulama (App Locker vs.) ile değil de, "WhatsApp" uygulamasının içine (uygulamaya tıklayınca parola istesin mesela sohbet ekranıan gelmeden) parola ekranı koymak mümkün mü ?

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Evet Mümkün Programları Var Hatta Çalışmayı Durdurdu Hatalı Ekran Kilidi Var

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Evet Mümkün Programları Var Hatta Çalışmayı Durdurdu Hatalı Ekran Kilidi Var
Hangi programlar mümkünse biraz ayrıntı verir misiniz ? ayrıca 3.parti bir uygulama ile değilde ana uygulamanın içine inject ediliyor değil mi ? diğer türlü 3.parti uygulama kaldırılınca kilitte kalkıyor çünkü.

Şimdiden teşekkürler...

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Hangi programlar mümkünse biraz ayrıntı verir misiniz ? ayrıca 3.parti bir uygulama ile değilde ana uygulamanın içine inject ediliyor değil mi ? diğer türlü 3.parti uygulama kaldırılınca kilitte kalkıyor çünkü.

Şimdiden teşekkürler...
Knk Bilmiyorum Öyle Uygulamalar Var Arkadaşım O Şifreli Kullanıyordu O Hata Verme Kilidini Bilmiyorum Ordan Hatırlıyorum İçinden Kitleceğin Uygulama Seçip Başlıyor

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Knk Bilmiyorum Öyle Uygulamalar Var Arkadaşım O Şifreli Kullanıyordu O Hata Verme Kilidini Bilmiyorum Ordan Hatırlıyorum İçinden Kitleceğin Uygulama Seçip Başlıyor

Adamın istediği inject etmek ama oyle birşey yok diye biliyorum

program ındırıp yapman lazım veya telefonunda oyle bır ozellık varsa yaparsın

programı ındırıp gızlemeyı dene uygulama kaldırmayı acmadan bulamaz

bir tek o işe yarar :D

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Adamın istediği inject etmek ama oyle birşey yok diye biliyorum

program ındırıp yapman lazım veya telefonunda oyle bır ozellık varsa yaparsın

programı ındırıp gızlemeyı dene uygulama kaldırmayı acmadan bulamaz

bir tek o işe yarar :D
Aslında WhatsApp'ın mesela modlu versiyonu var her sohbete ayrı bir kilit konabiliyor ve bunu 3.parti uygulama olmadan yapıyor.
Ben her türlü görüşmemi WhatsApp üzerinden yaptığım için güvenip indiremedim ama adamlar yapıyor sonuçta :) demek ki Yapılabilir.

Bilen var mı diye merak ettim sadece.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum merhaba sana kendim de kullandığım bir modlu whatsapp uygulaması önerebilirim. GB Whatsapp olarak geçiyor. Biraz araştırma yaparsan bu mod ile alakalı, hiç bir uçtan uca şifrelemeli mesaj sistemine bir mod eklenmediğini göreceksin. Kısacası mesajların ve gizliliğin sürekli olarak güvende olacaktır. Ayrıca istediğin özellik ve bir çoğu (çevrimiçi gizleme, mavi tik göstermeme, Mesaj okunduktan sonra dahi silme) gibi özelliklerin olduğu bir uygulama. Tavsiye ederim yaklaşık 1 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.Whatsapp'ın güncel uygulaması ile aynı anda güncelleme alması da cabası. Çok hızlı ve stabil.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
evet münkündür google play store de veya app store de uygulama kitleme uygulamaları mevcutdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...