Uygun fiyata klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. F/P açısından güzel bir klavye arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
2 HİZMET YILI
asusun sanırım 1 tane vardı rgb blue switch adını hatırlayamadım ama fiyatı 2800tlydi

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ben bu klavyeyi kullanıyorum, switch ve sesleri çok güzel öneririm kanka, ama numpadleri yok onu söyliyim

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
10 HİZMET YILI
Asus ROG Strix Scope, bir oyuncu klavyesi olarak tasarlanmış bir modeldir ve genellikle özel oyun özellikleri ve dayanıklı tasarımı ile dikkat çeker.

Ancak, genel olarak, ROG Strix Scope modeli özellikle aşağıdaki özellikleriyle bilinir:

1. Cherry MX Anahtarları: Gerçekleştirme mekanizmaları olarak popüler Cherry MX anahtarlarını kullanır. Bu, oyunculara ve yazı yazanlara çeşitli anahtar seçenekleri sunar.
  2. Özel Medya Kontrolleri: Hızlı medya kontrol tuşları ve bir tekerlek ile donatılmıştır, bu da kullanıcılara kolay erişim ve kontrol sağlar.
  3. Aura Sync RGB Aydınlatma: Asus'un Aura Sync teknolojisi ile uyumlu RGB aydınlatma, klavyenin özelleştirilebilir bir şekilde aydınlatılmasını sağlar.
  4. Yaygın Anahtar Kilidi: CTRL tuşu, genişletebilir ve oyun oynarken yeteneklerinizi artırabilir.
  5. Dayanıklı Tasarım: Metal yüzey, darbelere dayanıklılık ekler. Ayrıca, toz ve sıvılara karşı dayanıklı bir tasarımı vardır.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
warlock compact var %60 ama çok sağlam klavye alcaksan red switch al

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sakın gamepowerın mekanik klavyelerini alma kafayı yedirtiyor bende enter tuşu çalışmıyor diye bıraktım garantiye gönderdim kullanıcı hatası dediler

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
HyperX Alloy Core 950 tl civarındaydı sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...