Onaylı Üye
Merhabalar arkadaşlar uygun fiyatlı makrolu mouse önerebilir misiniz metin2 vb oyunlar için bi nevi bot görevi görsün istiyorum
Teşekkür ederim bakıyorumRampage smx-r27 var bende tavsiye ederim sorun cıkarmadı makro ayarlarını yapamazsan yaz yardımcı olurum
100-300 bandındaBütçen ne kadar dostum logitech g300s yada logitech g102 alabilirsin fiyat performans mouse u
Makro ayarlaması kendi programı üstünden mi yapılıyor pekigamepower ursa veya bane al en iyileri bunlar bane kullanıyorum yazılımı vs her şeyi var 10/10 + full rgb
evet çok kolay ve çok fonksiyonu mevcut tam bir f/p ürünüMakro ayarlaması kendi programı üstünden mi yapılıyor peki
Tamamdır o zaman kararımı verdim çok teşekkür ederim.evet çok kolay ve çok fonksiyonu mevcut tam bir f/p ürünü
Teşekkür ederim tavsiyen için ama bi üstteki arkadaşın dediğine karar kıldımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ursa modeli bende var ışıklı ve macro atanabiliyor
pardon mouse yazıcaktım klavye yazmışımEverest gx8 güzel macrolu klavyedir yada a4 tech x7
rival100 güzel ve uygun fiyatlıRampage smx-r27 var bende tavsiye ederim sorun cıkarmadı makro ayarlarını yapamazsan yaz yardımcı olurum