son zamanlarda orada gerçek indirim diye bileceğimiz indirimler göremedim ama fiyat takibi yapmasında fayda var.İnceHesaptan her cuma gecesi indirimler oluyor oradan ben MSI Optix g7 aldım. Takip edebilirsin
son zamanlarda orada gerçek indirim diye bileceğimiz indirimler göremedim ama fiyat takibi yapmasında fayda var.İnceHesaptan her cuma gecesi indirimler oluyor oradan ben MSI Optix g7 aldım. Takip edebilirsin
Aldığım monitör fiyatı 5900 tlydi ben 4100 tlye aldımson zamanlarda orada gerçek indirim diye bileceğimiz indirimler göremedim ama fiyat takibi yapmasında fayda var.
3500 7500 arası usta oyun için
TUF VG27AQ1A knk buna bir bakabilirsin youtube da videolarıda var3500 7500 arası usta oyun için
Oyun için uygun fiyatlı monitör
Hangi tarih de almıştınız?Aldığım monitör fiyatı 5900 tlydi ben 4100 tlye aldım
Oyun için uygun fiyatlı monitör
bütçen ne kadarOyun için uygun fiyatlı monitör
reis itopya suan giganytenin monitörünü satıyor uyguna almalısın 24inc 1ms 180 hz3500 7500 arası usta oyun için
Güzel monitor eskiden kullaniyodum öneririmMSI Optix G271 27" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü
Asus TUF Gaming VG258QM 24.5" 0.5ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü
Fps tarzı oyunlar oynayacaksan asusu al. Benim gibi FPS ve Hikaye oyunlarını tercih ediyorsan diyorsan benim gibi msi al
Ayrıca MSI IPS panel olduğu için film keyfi olarak da iyi işler çıkarıyor.