- Yasaklandı
-
oyun içinHangi alan için ?
3 GHz işlemciHangi oyun dostum biraz açık söyle anlamadım ben
digital ocean bi göz gezdir istersen? doğru anladıysam seni3 GHz işlemci
2 GB RAM
i3 8100 işlemci veya 5 ci. nesil sistem gereksinimli olan oyunları açabilmek için.
vps veya vds sunucu yani başka birinin sunucusunu kiralayıp işlemleri onun pc sinden yapmak yanı bilgisayar kiralamak uzaktan.digital ocean bi göz gezdir istersen? doğru anladıysam seni
kardeşim yorum kasmak için zorlama kendini istersen.Hangi oyun dostum biraz açık söyle anlamadım ben
kardeşim bilmiyorsan bilmiyorsundur konunun neyini açayım daha sana sunucu kiralıyacam öneri varmı tavsiye istedik herkes soruya soruyla karşılık veriyor.Konuyu biraz daha açabilirsen yardımcı olabiliriz
Post automatically merged:
ş
dostum bende oyun için sunucu açtım etkinhost çok yardımcı oldu ping sunucu bağlantı kopukluğu görmedim anında cevap veriyorlar whatsapdan yazarsanızSunucu arıyorum uygun fiyata yüksek sistemli daimi çalışabileceğimiz bildiğiniz bir site veya daha önce çalışıp memnun kaldığınız sunucuları önere bilir misiniz.
sistemi iyi ve ram hardiski yüksek sunucu olursa iyi olur kiralama amaçlı.
Oyun için.
3 GHz işlemci
2 GB RAM
i3 8100 işlemci veya 5 ci. nesil sistem gereksinimli olan oyunları açabilmek için.
neyi sana atayım ben sana sistemimi söylemedimkiBulursan eğer banada atar mısın aynı özelliklerde sayılır bilgisayarlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?