"Uygunsuz bir dil kullandığın için sohbet özelliğini kullanamazsın." hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Design and Dev
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, sohbette çoğu cümlenin sonuna nokta koyarcasına kullanılan o iki harfi yazdım ve "Uygunsuz bir dil kullandığın için sohbet özelliğini kullanamazsın." bu uyarıyı aldım :residentsleeper:
İlk defa karşılaştığım için sormak istiyorum, daha önce bu hatayı alan oldu mu? Oyunda yetkili birileri mi vardı?

Screenshot_3.jpg

Çözüm
Yeni mute sistemi geldi lole artık client kısmında küfür edip report yiyenler oyun içerisinde hem yazışmaları göremiyor hem de konuşamıyorlar sadece işaret atabiliyor
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yeni mute sistemi geldi lole artık client kısmında küfür edip report yiyenler oyun içerisinde hem yazışmaları göremiyor hem de konuşamıyorlar sadece işaret atabiliyor

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Lolde artık chat kullanırken daha dikkatli olmak zorunda oyuncular. Yıllar önce gelmesi gereken bir düzenlemeydi. Artık chat ban sadece bir iki maçlık değil. Süreli şekilde chat ban atılıyor. 2 gün, 3 gün, 2 hafta gibi. Güzel bir yenilik ayrıca bu yasaklama için oyun sonunu beklemek bile gerekmiyor. Oyun içerisinde edilen küfür tespit edildiği dakikadan itibaren oyunla tüm iletişiminizi kesiyorlar. Gayet hoş bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Web Design and Dev
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Lolde artık chat kullanırken daha dikkatli olmak zorunda oyuncular. Yıllar önce gelmesi gereken bir düzenlemeydi. Artık chat ban sadece bir iki maçlık değil. Süreli şekilde chat ban atılıyor. 2 gün, 3 gün, 2 hafta gibi. Güzel bir yenilik ayrıca bu yasaklama için oyun sonunu beklemek bile gerekmiyor. Oyun içerisinde edilen küfür tespit edildiği dakikadan itibaren oyunla tüm iletişiminizi kesiyorlar. Gayet hoş bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.
Katılıyorum bu arada. Yıllar önce gelmesi gerekiyormuş. Neyse biz de tanışmış olduk :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...