hocam gecenin köründe nerden bulayım onu evimde her zaman Pasiflora Papatya Lavanta Rezene bulundurmuyorumDostum Sıcak bitki çayı öneririm sana örnek olarak Melisa Pasiflora Papatya Lavanta Rezene
cevap yazamazsam uykuya dalmışım demektir denemeye gidiyorum şimdigözlerini kapatıp suda süzülüyormuş gibi veya gökyüzünden aşağıya düşüyormuş gibi hayal et bende işe yarıyor
hocam bunu denerim de isekai ne bilmiyorum ona bakarımılık su ile duş al ardından yatağına git ve süper güçler ve doğa üstü güçlerle dolu fantastik bir isekai anime dünaysında olduğunu hayal et uyuyup kalacaksın 10dakikaya
tam tersi uykun gitsin istersen dik dur kafanı havaya kaldır gözlerini tavana sabitle ve hiç kıpırdamadan ve gözlerini tavandan ayırmadan dik şekilde 30 saniye - 1 dakika boyunca öyle dur uykun kaçacaktır
hocam önerin açıp izleyeyim hemenbence dizi aç böyle ağır ilerleyen kapat ışıklarıda direkt dalıyorsun uykuya![]()
umbrella academy hosuma gidiyo benim ama öyle ağır değilde sarıyoda hep yatarken izliyorumhocam önerin açıp izleyeyim hemen
yabancı dizi seviyorsan cok öneririmhocam önerin açıp izleyeyim hemen
denerim hocamumbrella academy hosuma gidiyo benim ama öyle ağır değilde sarıyoda hep yatarken izliyorum
Post automatically merged:
yabancı dizi seviyorsan cok öneririm
Sanırım rahatça uyumanın yolu gün içerisinde biraz yorulman yatağa yattığın an direk uyursun. onun haricinde Kitap okuyarak gözlerini ve zihnini yorabilirsinHocam uykuya dalmak istiyorum olmuyor yardım lütfen öneri vs yazarsanız konu altına sevinirim
hocam inanın bana bugün çok yoruldum, kitap da okudum bi 30 sayfa olmadı bugün uyuyamayacağım galiba ama artık birinin sorunu vs varsa gelip bakar dener burayıSanırım rahatça uyumanın yolu gün içerisinde biraz yorulman yatağa yattığın an direk uyursun. onun haricinde Kitap okuyarak gözlerini ve zihnini yorabilirsin
hocam üstte bunlar zaten önerildi ve 2'sini de yaptım zaten uyuyabilmek için az direk hemen cevap yazacağınıza cevaplara baksanız çok iyi olurGün içinde spor yaparak kendini yorabilirsen akşamda ılık duş alırsan uyursun
Bence bunu gözardı etmeden doktora görün ne olur ne olmaz.hocam inanın bana bugün çok yoruldum, kitap da okudum bi 30 sayfa olmadı bugün uyuyamayacağım galiba ama artık birinin sorunu vs varsa gelip bakar dener burayı
bilemedim hocam son sıralar uyku pek uyuyamıyorum giderim belkiBence bunu gözardı etmeden doktora görün ne olur ne olmaz.
Stres ve yorgunluk, fiziksel veya psikiyatrik hastalıklar, sigara ve alkol kullanımı, aşırı kahve tüketimi veya gece yatış saatlerine yakın kahve tüketimi, değişken çalışma saatleri, kullanılan bazı ilaçlar, beslenmeye ilişkin sorunlar.. Bunlar ciddi sorunlar sağlığın için dikkate al hocam sen olmazsan kim savaşacak spamcılarlabilemedim hocam son sıralar uyku pek uyuyamıyorum giderim belki