Uyuyamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Nefes alma verme taktiklerini uygula onları uykuna getirir bide yatmadan önce yorgun olman lazım

Üye
4 HİZMET YILI
gözlerini kapatıp hayalini kurduğun yerde havuzdaymışsın gibi düşünürsen uyuyabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
uykuya dalmanın en kolay yolu gerçekleşmesini istediğin hayaller kur. sıkıntılı olacağın değil de mutlu olabileceğin şeyler olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Müzik dinlemek uyumana yardımcı olabilir.

Üye
3 HİZMET YILI
knk sıcak bir duşa gir ve gözlerini kapatıp karanlığa bak

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
youtube dan ambiance videoları açıp melisa çayıyla deneyebilirsin yardımcı olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende son zamanlarda bu sıkıntıyı çekiyorum dostum çaresini doktora gidip ilaç almakta buldum uyku hapı iyidir tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
bende tıpatıp senin gibiyim:lazerdoge: gözlerimi kapatıyorum uyumaya çalışıyorum saat 23 falan işte uyuyorum genellikle sabah ezanı okuyor ben daha duvara bakıyorum :uwot:

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
3 4 7 tekniği var , 3 saniye nefes al 4 saniye tut 7 saniye bırak şeklinde. Bilimsel olarak açıklanmış bir yöntem ve uyku getiriyor tavsiye ederim

Üye
3 HİZMET YILI
Yatmadan önce attır mışıl mışıl uyursun. 1 doz kafi... yetmezse 2 veya 3 e çıkarabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yazıldımı, denedinmi bilmiyorum ama 'Just the Two of Us' ve ya 'Never gona Give you up' şarkılarını diyip yatmanı tavsiye ederim

Üye
3 HİZMET YILI
İnternette bununla ilgili nefes tutma tekniği vardı ve yanlış hatırlamıyorsam 2 dakika da uykuya daldırma garantiliydi.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ilık ama sıcağa daha yakın bir duş al, duşta kendini rahat bırak sıkma. Sonrasında ılık bir süt içebilirsin, slow bir şarkı açabilirsin ya da film, dizi izleyebilirsin. Yatarak izlemende veya dinlemende fayda var. Yararlı olucaktır bunlar diye düşündüm.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Uykusuzluk birçok sebepten olabilir. Vitamin, mineral eksikliği, eksik beslenme ve enerji açığı, kalori fazlalığı gibi beslenmeye dayalı sebeplerle ortaya çıkabilir. Yorgunluk ve beslenme uykusuzluğun fizyolojik sebeplerindendir. Psikolojik olarak uyumaya kendinizi uzak hissediyorsanız bir psikologa ve büyük ihtimalle psikiyatriste gorunmeniz büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
dostum garip gelicek ama suyu kaynat icine limon sık tuz koy azcık soda koy churcle oluyo ama yinede baya uyku getiriyo

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
gece geç saatlere kadar uyanık kalmaya başladığınızda olur. Çözüm biraz zor ama denemeye değer. erken yatmaya çalış, uyuyamasan bile sadece gözlerini kapat ve can sıkıcı olmasına rağmen buna katlan. bunu her gece yap bir hafta sonra iyi sonuç göreceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...