Uzak masaüstü yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler önce konuyu anlatayım.Biz (Ben ve arkadaşım) mc'de sunucu açtık reklam amaçlı söylemiyorum ama batihosttan actik sunucuyu Uzak Masaüstü verildi kullanıcı adi vs. Konuya dönelim, ben giremedim u.masaüstüne, onun girmesini istedim o da girmeye çalıştı PC çöktü kendisi diyor bunu, sizce neden olabilir Aralık 2018de oldu bu olay

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hocam Batihosta ticket atmayı denedinmi. Bizim Arkadaşda Olmuştu PC Si Falan Çöküyordu Gitti Ticket Attı Bişeyler Verdiler Kurdu Düzeldi.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hocam Batihosta ticket atmayı denedinmi. Bizim Arkadaşda Olmuştu PC Si Falan Çöküyordu Gitti Ticket Attı Bişeyler Verdiler Kurdu Düzeldi.
Yok daha acmadim açarım yakin zamanda sağol cevabın için birde arkadaşa ne verdiğini biliyormusun arkadaşımın PC açılmıyor bide o var

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Yok daha acmadim açarım yakin zamanda sağol cevabın için birde arkadaşa ne verdiğini biliyormusun arkadaşımın PC açılmıyor bide o var
sw yi satın aldıydı arkadaş masaüstüne sw klasörleri geldi açtı pc çöktü formatla açıldı

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Yani PC çöken arkadaşın pcye mi sw kurdunuz
yok hocam pc çöken arkadaşım pc yi formatladı batihosta ticket attık. Dediklerimiz Şunlar Bizde Böyle Böyle Sorun Var Şunu Çözermisiniz Veya Başka Yönteme Geçiririrmisiniz Dedik Oldu.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
yok hocam pc çöken arkadaşım pc yi formatladı batihosta ticket attık. Dediklerimiz Şunlar Bizde Böyle Böyle Sorun Var Şunu Çözermisiniz Veya Başka Yönteme Geçiririrmisiniz Dedik Oldu.
Arkadaşa söylerim atar format umarım olur ya ): hani dedin ya ticket attık sorunu çözdüler arkadaşın PC ile alakalı mi sw ile mi alakali

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
@Child Büyük İhtimal Sw İle Alakalı Biz Nitradoylada Almıştık Böyle Bir Sorunla Karşılaşmadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...