Seçkin Üye
Arkadaşlar bu aralar uzaya inanmaya başladım. Müslümanlığı kendi açımdan biraz çürüttüm gibi bunu kesinlikle yanlış anlamayın. Nedenini bilmiyorum ama artık uzaya inanıyorum yani şu şekilde özetleyim biz evrende bir patlama ile oluştuk ve o patlamada gezegenler oluştu ve sadece bu evren değil birsürü evren var bunu düşünüyorum ve bu aralar Ay'ın karanlık yüzünü vesaire araştırıyorum Nasa kayıtlarına ve sızdırılmış videolara bakıyorum Uzaylıların yani dünya dışı tanımlanamayan varlıklar'ın olduğunu düşünüyorum. Ayrıca mısır piramitlerinde bulunan kalıntılar beni iyice heveslendirdi. Bu konuyu daha iyi anlamak için şöyle düşünebilirsiniz daha insan oğlu okyanusların %5 'ini keşfetti ve daha uzayda Mars'a bile tam gidilmedi. Kısaca biz bu Gezegen'de varsak bizden başka medeniyetler olabilirmi ? Yani bizden kat trilyonlarca yıl önce yaşamış ve teknolojileri ışınlanmayı vesaire bulmuş medeniyetler olabilirmi ? Düşünsenize oturuyorsunuz yanınıza biri ışınlanıyor ne kadar muazzam değilmi ? Bu konunun yürümesini çok istiyorum. Herkes okuyup saygılı bir şekilde yorum yaparsa sevinirim <3