neresi sacmalik onca delil varSaçmalık bunlar
hic duşunmedim mantikliBu eleman bi ara Naziler uyanacak falan filan demiyormuydu?
Dünya da uzayda olduğuna göre bizde uzaylıyız lakin zaten uzayda uzaylı bakterisi diye bir şey vardı çok hatirlamasamda.
kanıtlanmadı ama bence bizden saklanıyor koskoca evren süs olsun diyemi yaratıldıEvrende şuan da bizden başka canlı yok sanırım.
allahim niye açıklasınlar allahaşkına nasa deseki uzaylılar var dese sen rahat uyuyabilecekmisin insanları korkutmamak için saklıyorlarGeçen dönemlerdede "2018'de Kıyamet kopacak" Gibi ifadelerde bulundular.
Ne Oldu Peki? - Fısssssssss Diye havası indi...
Buda o saçmalıklardan bir tanesi, Hem insandan daha tehlikeli bir canlı yoktur
Eğer bu bilgiler doğru isede ÇOKTAAAN Kendilerini açıklarlardı, 2020'ye gerek kalmazdı
Kardeş, Bence sen iyice uçmuşsun ?!allahim niye açıklasınlar allahaşkına nasa deseki uzaylılar var dese sen rahat uyuyabilecekmisin insanları korkutmamak için saklıyorlar
uzaylılar var bu net ancak hem niye evren her geçen gün genişlesin sadece insanlar olsa ama bizim uzaylıları görmemiz imkansız anacak torunlarımızın torunlarının torunlarının torunları bile göremeyebiklirKardeş, Bence sen iyice uçmuşsun ?!
Öyle birşey olsa bile bilerek söylemiyorlar, Çünki: İNSANLIĞIN ONLARIN SONUNU GETİRECEĞİNİ BİLİYORLAR...
Senin dediğin olar ancak KIYAMETTE BEKLİ Olur...
Bir yerde bunuhn açıklamasını okumuştum instagramda isim vermek yasak değilse verebilirim pek bir bilgim yok kurallarla ilgiliÖncelikle videonun başlığını mantıksız bulduğum için izlemedim.
Uzaylılara gelirsek. Ben şahsen dünya dışı varlıkların olduğuna inanıyorum. Her gün yeni gezegenler keşfediliyor. Evrenin ucu bucağı yok. Bu sonu olmayan evrende yanlız olmamız mümkün değil bence.
Zaten
Kur'an'da bile geçer; "kainatta 7 varlık vardır: insanlar, cinler, melekler, hayvanlar ve bitkiler." Diğer ikisi de bilinmiyor. Bu iki varlık dünyada yaşıyor olsalardı çoktan farkedilirlerdi. Bence uzaylılar var.
Bazıları da bu iki varlığın Yecüc ile Mecüc olduğunu söylüyor.
evet ne olsun acabaUzayda bulunan her şey uzaylı oluyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?