Süper Üye
Selamlar,bugün internette gördüğüm bir video kafamı çok karıştırdı
Ben insanoğlunu pek anlamıyorum uzaylılar var ya da yok burası tartışılır
Ama tartışmaya açık olan bir nokta ise uzaylıları(varsa) neden bizden
Yukarıda görüyoruz her kime sorsam "Zaten uzaylılar dünyaya gelse o teknoloji ile bizi yok ederler" yanıtıyla karşı karşıya kalıyorum
Hiç kimseye açıklamadım bu durumu bir kere bunu kabullenen zaten uzaylı teknolojisinin bizden çok daha yüksek olduğu
Kanaatini değiştirmez
Size Sorum şu
Uzaylıların Hiç Bizden Yüksek teknolojide olduğunu düşündünüz mü ya da başka bir bakış açınız var mı cidden merak ettim.
Not:Videoyu full izlemedim ara ara yerleri izledim genel bir özet çıkardım doğru ya da yanlış.
Bahsettiğim o video:
KONUYU YANLIŞ ANLAMAYIN KONU BAŞKA CANLILARIN OLUP OLMAMASI DEĞİL KONU O VARLIKLARIN TEKNOLOJİLERİ
Ben insanoğlunu pek anlamıyorum uzaylılar var ya da yok burası tartışılır
Ama tartışmaya açık olan bir nokta ise uzaylıları(varsa) neden bizden
Yukarıda görüyoruz her kime sorsam "Zaten uzaylılar dünyaya gelse o teknoloji ile bizi yok ederler" yanıtıyla karşı karşıya kalıyorum
Hiç kimseye açıklamadım bu durumu bir kere bunu kabullenen zaten uzaylı teknolojisinin bizden çok daha yüksek olduğu
Kanaatini değiştirmez
Size Sorum şu
Uzaylıların Hiç Bizden Yüksek teknolojide olduğunu düşündünüz mü ya da başka bir bakış açınız var mı cidden merak ettim.
Not:Videoyu full izlemedim ara ara yerleri izledim genel bir özet çıkardım doğru ya da yanlış.
Bahsettiğim o video:
Son düzenleme: