Üzgün olduğunuzda kendinizi nasıl teselli ediyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Son sıralar biraz dertliyim, maddi olarak kendi kendime yetiyorum. Fazla bir harcamam yok, istesem de harcayamıyorum zaten. Hayatımda birisi yok. 24 yaşındayım, Düzce Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinden mezunum. Son zamanlarda biraz zor bir süreçten geçiyorum, kendimi iyi hissetmiyorum ama uğraşmak zorundayım. Yatana ekmek yok, sizlere sormak istediğim şey ise bu tür üzgün olduğunuz durumlarda kendinizi nasıl teselli ediyorsunuz? Psikolojik olarak çökmüş hissediyorum kendimi, yetersiz geliyorum kendime. Böyle olunca da hiçbir şey yapasım gelmiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kimi saçma bulur belki ama ben güzel hayaller kuruyorum ilerisi için iyi geliyor bana.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kendine uğraş bulman, kafanı dağıtman lazım. Kaçla kaç arası çalıştığını bilmiyorum ama eğer zamanın varsa spora başla. Gerekirse tinderdan falan takılacak kız arkadaş edin. Ya da hobine herhangi bir hobine yönel.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
etmiyorum, bu cografyada kimse hicbir zaman mutlu olmuyor zaten. kafani dagitacak ugraslar bulmani onerirdim normalde, bu ekonomide ne hobi ne ugras edinebiliyorsun.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu ülkede bütün herkesin psikolojisi aynı reis ama çalışmadığın sürece bu ülkede bir şeyler başarman zor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum kendi kafanı dagıtacak farklı bir hobi edin,odaklana bilip rahatlaya bileceğin bir avkite seç kendine,spora başlayabilirsin örnek olarak

Hi
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Arkadaş ortamına katılmaya çalış bence

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Misafirler geliyor onlarla vakit geçiriyorum sağ olsunlar hiç boş bırakmazlar

⭐⭐⭐⭐⭐
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Zor bir süreç kardeşim anlıyorum seni bende aynı durumlardan geçmiştim. İş bulana kadar herkes üzerine gelir gözlerinin içine küfür eder gibi bakarlar, laf sokarlar vs vs. herşey para olmuş artık. Kendi bölümünle alakalı olmasa bile biryerlerde geçici olarak iş bulmaya çalış yoksa bu hep böyle gider psikolojik olarak da kendini mahfetmiş olursun

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gitar çalıyorum , araba sürüyorum o an düşünmemi engelleyecek herşey

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ailevi durumunu bilmiyorum ama ailenin yanına git ve sarıl daha sonra sevdiğini söyle sevdiğin yiyecekleri aktiviteleri yap eylenmene bak ve güzel bir uyku cek

Üye
2 HİZMET YILI
Ben balığa gidiyorum. Fırsat bulabildikçe tabii herkes için farklı seversin sevmezsin ama sabah özellikle güneş doğarken suyun kıyısında olup olta atıp (özellikle at-çek veya lrf araştırabilirsin) hem değişik canlılarla karşılaşmak hem kafa dağıtmak hem de temiz hava almak motive ediyor beni. En azından tüm bu saçma toplumsal ve siyasal olaylardan soyutlanmış hissediyorum. Ama tabii ülkemizde her hobi sektörünün cezalandırıldığı gibi bu sektör de cezalandırılıyor. Olta kamışları , makineleri , sahte yemler vs. ateş pahası :D

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hüzün başka bir şeydir. boşluk gibi geliyor. Üzüntünün üstesinden gelmek gerçekten zor. dümdüz yere uzanıp bu üzüntüden çıkmaya çalışıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...