Uzmanlar buraya herkes yararlansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyuna girince log veriyor örn: kartal lobiye girdik saniyesinde oyundan atıp log ekranı geliyor bunun sebebi ne dir csh kodu yüzündenmi yoksa oyun içi always olsun başka bişe olsun onun pointer çöktüğü içinmi? Blmediğim için soruyorum bilen varsa yardım etsin @nader11ndeu kral sana ihtiyacımız var biliyorum bıraktın bu işleri ama bize bi yol bi el atarsın

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
:) kendi konumda belirtmiştim yine söyliyim, csh li özelliklerden kaynaklanan log soronuna ilaveten yeni bir koruma daha eklenmiş 2 gün önce sanırım. ne tür hile olursa olsun 30 saniye içinde log atıyor. sebebini buldum bu gün çözmeye uğraşıyorum. ama çözersemde kimseyle paylaşmaya niyetim yok bu defa. çünkü paylaşınca şekil de görüldüğü gibi yeni korumalar ekleniyor ve kendimde kullanamıyorum artık.
her zaman diyorum azıcık araştırıp kafa yorun, sorunu bulunca çözümü arkasından gelir.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
:) kendi konumda belirtmiştim yine söyliyim, csh li özelliklerden kaynaklanan log soronuna ilaveten yeni bir koruma daha eklenmiş 2 gün önce sanırım. ne tür hile olursa olsun 30 saniye içinde log atıyor. sebebini buldum bu gün çözmeye uğraşıyorum. ama çözersemde kimseyle paylaşmaya niyetim yok bu defa. çünkü paylaşınca şekil de görüldüğü gibi yeni korumalar ekleniyor ve kendimde kullanamıyorum artık.
her zaman diyorum azıcık araştırıp kafa yorun, sorunu bulunca çözümü arkasından gelir.
Reiz seninkinin çözümünün 2 katı hile yapak/yakup kardeşimde var

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
özellikle uzaktan alakası yok Bypass ile alakalı.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
csh fixlidir. her csh log hatası alırsınız. log bypass etmek için C++ kodlama bilmeniz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...