Üye
Reiz seninkinin çözümünün 2 katı hile yapak/yakup kardeşimde varkendi konumda belirtmiştim yine söyliyim, csh li özelliklerden kaynaklanan log soronuna ilaveten yeni bir koruma daha eklenmiş 2 gün önce sanırım. ne tür hile olursa olsun 30 saniye içinde log atıyor. sebebini buldum bu gün çözmeye uğraşıyorum. ama çözersemde kimseyle paylaşmaya niyetim yok bu defa. çünkü paylaşınca şekil de görüldüğü gibi yeni korumalar ekleniyor ve kendimde kullanamıyorum artık.
her zaman diyorum azıcık araştırıp kafa yorun, sorunu bulunca çözümü arkasından gelir.
sor bakalım ona kim öğretmişReiz seninkinin çözümünün 2 katı hile yapak/yakup kardeşimde var
Enliessor bakalım ona kim öğretmiş
değil, ben
Valla bilmem dostum pek anlamam log işlerinden ama ole dedi pek bu işlerden anlamam ama varsa bi xincode bypassin almak isterimdeğil, ben
arkadasim varsa elinde guncel C++ projesi varsa verebilirmisiniz elimde eskilerden var calistiramadimcsh fixlidir. her csh log hatası alırsınız. log bypass etmek için C++ kodlama bilmeniz lazım.
maalesef C++ bilmiyorum. unknownscheat forumu xigncode3 bypass paylaşmış onu bakabilirsin.arkadasim varsa elinde guncel C++ projesi varsa verebilirmisiniz elimde eskilerden var calistiramadim
bu konunun bir altındaki konuya bak bence, c++ bilmedende bypass vb. yapılabilircsh fixlidir. her csh log hatası alırsınız. log bypass etmek için C++ kodlama bilmeniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?