Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar tecrübeli veya fikri olan herkese soruyorum bunun sırrı nedir bir çok flörtüm sevgilim oldu fakat 6,ay üstü hiçbiri görmedi ne yapıpta uzun ilişkinizi devam ettiriyorsunuz ??
Uzun ilişkinin sırrı aşık olmak için aşık olmamaktır gerçekten gönülden sevmektir tabi onunda seni sevmesi lazım gerçekten gönülden severseniz ilişkiniz hiç bitmez.
Uzun ilişkinin sırrı harbi sevmektir, karşındaki kişiyi gönülden ve içten sevmektir. Karşındaki kişiyi bir sevgili olarak değil, en yakın arkadaşın gibi görmektir. Karşındaki kişiye yeri geldiğinde abi, baba olabilmektir. Karşındaki kişiyi karşılıksız sevmektir.
güven çok önemli hani senden uzakta olması beni aldatır mı yada bana yalan söyler mi diye kafanda kurmaman gerek yakında olsa uzakta olsan ınsan aldatılıyo burdan güven önemli ve ailesini tanımak gerek
Uzun ilişkinin sırrı Karşindaki kişiyi gönülden,kalpten sevmektir dostum
Birbirine değer veren bireyler olmak gereklidir
Sağlıkta,savaşta,barışta
Birbirine kol kanat germektir uzun ilişki
Yani sevdin mi adam gibi gönülden seveceksin yeğen
Uzun ilişki sırrı öncelikle gerçek sevgidir ve bu gerçek sevginin getirdiği güven ortamıdır çok sık boğaz olmaz zaten ilişki bu yüzden ilişki uzun ve sağlıklı sürer
Uzun ilişki için şuna dikkat etmelisin: Sırf sevgilin olsun diye gidip bi kıza yanaşmayacaksın. Gerçekten seviyorsan uzun ilişki olur. Tabi karşı taraftanda aynı sevgiyi görmen lazım
eşim ile 2006 yılından beri beraberiz. Karşılıklı saygı merhamet yaşanmışlıklar ve yarı yolda bırakmamak birinin çekmesi gereken zamanlar oluyor zamanla roller değişiyor. Ama en önemlisi yanında her daim olmak her konuda.