Uzun bir süre kayıtlı olmama rağmen hile kullanamamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
5 yıldır bu siteye kayıtlı bir kullanıcıyım. Hayatımda ben böyle bir şey görmedim. Wolftü hilesi açmak istiyorum, bilmem premium üye olmalısınız falan filan içimde ukte kalmış bir konu bu. Yani 5 yıldır kayıtlı bir üyeyim ama Wolftü hileyi açacak hakka sahip değilim. Söyleyeceğim bu kadar :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ülkem Bayrağım Onurum
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Wolftü hilesini kullanabilmek için en az 300 mesajının olması gerekli yani kayıt olduğun yılın önemi yok

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Siteye sadece kayıt olmak hiçbir üstünlük sağlamaz size, sitede vakit geçirmeniz ve konu açmanız,konulara yorum yapmanız gerekmekte.

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Siteye sadece kayıt olmak hiçbir üstünlük sağlamaz size, sitede vakit geçirmeniz ve konu açmanız,konulara yorum yapmanız gerekmekte.
Yani doğru söylüyorsunuz tamam da ben bu sitede cok vakit geçirdim ama yorum falan yapmadan sadece konuları okuyordum geçiyordum.Ama 5yıl da az değil yani hiç olmazsa bir faydası dokunması gerekirdi saygılar...

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
5 yıldır forumdasın Caps ile konu açılmayacağını öğrenememişsin yazık :) Koca 5 senede 7 yorum :ne:

Edit : Bundan önceki 4 senede hiçbir beklenti olmaksızın bütün hileleri her grup kullanabiliyordu. Yıllar geçtikçe bazı şeylerin değişmesi gerektiğine karar veriliyor. Buna saygı duyup zaman ayıranlar var onlar emeğinin karşılığını alıyorlar. Lütfen biraz zaman ayırın ve sizde bu hilelerden yararlanın böyle konular çok absürt.

Son düzenleme:
Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Siteye bu güne kadar ne kadar faydanız oldu? Kime yardım ettiniz? Hangi konuları açarak dikkat çektiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...