Süper Üye
Hocam fix yiyince ban yiyeceğiz elbet ama diğer türlü de mi ban yiyoruz kesin olarak ?Hocam istersen hiç belli etme elinde sonunda ban yiyeceksin bunun bilincinde kullan
Anladım teşekkürler iyi forumlar3 hesapla günde 6 oyun oynadığın taktirde yasaklanmayacağını söylüyorlar. Evet, legit oynarsan yasaklanmazsın.
Hocam ustaca Legit oynayan kesime sanırım hesabını banlatıyor sanırım çoğunluk böyle diyor2 hesapla oynuyorum birisi plat birisi immo ikisinde'de legit oynuyorum fakat plat olan hesabım ban yemiş ve hwid yemedim.
kanka hiçbir fikrim yok fakat işin garibi yan hesabım yemiş ana hesabım yememiş ve hesap banı sadece hwid değil, 3 ay yemiş ayrıcaHocam ustaca Legit oynayan kesime sanırım hesabını banlatıyor sanırım çoğunluk böyle diyor
Hocam daha yolun başındasın 1 mesajın var birz sitede aktif olmaya çalış umarım birgün hilee kavuşursun sendeKeşke süper üye olsamda hile indirip oynaya bilsem ama büyük ihtimal ile çok belli etmedikçe ban yemessin
Legit mi oynuyorsun yoksa patır kütür giriyor musun?1 haftadır tek hesapla günde 10 15 maç atıyorum henüz yemedim
legit kankaHocam daha yolun başındasın 1 mesajın var birz sitede aktif olmaya çalış umarım birgün hilee kavuşursun sende
Post automatically merged:
Legit mi oynuyorsun yoksa patır kütür giriyor musun?
Kanka rank ne acaba birde aynı ekiple mi oynuyorsun yoksa tek mi takılıyorsun ?legit kanka
Hocam hile fix yemese bile ister legit ister rage oyna elbet yine ban yiyeceksin kaçarınız yokHocam ustaca Legit oynayan kesime sanırım hesabını banlatıyor sanırım çoğunluk böyle diyor
Eyvallah hocam teşekkürler bilgilendirme içinHocam hile fix yemese bile ister legit ister rage oyna elbet yine ban yiyeceksin kaçarınız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?