Uzun Süre valorantı kekli oynayıp ban yemeyen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam istersen hiç belli etme elinde sonunda ban yiyeceksin bunun bilincinde kullan
evet ama hile fix yemediği sürece ve legit oynadiğin sürece yemezsin ama bazi insanlar sinirleniyor ve öylesine report atiyor yani uzun süreli bu şahislar yüzünden ban yersin

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka Herkesin dediği gibi eninde sonunda ban yersin bunu uzatmak istiyorsan 3,4 Çar aç Bir günde Max 4 Riske atmak istemiyorsan 2 maç at çık

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Yok öyle bir şey. Sitede Radiant olan kişiler var. Birkaç kişi de değil. Sen legit oynamana bak. Ve Frankfurt oyna her zaman. Orada ger güzel atışa NS yazar geçerler. Baktın maç mı gidecek ? Sal gitsin HWID ban yemenden önemli değil. E sporcu gibi oynama, birak adam seni vursun.
Tavsiyeler için teşekkürler aynı şekil bende radyant 200e kadar kasmıştım intelin hilesiyle fix yiyince ban yedim o yüzden sordum

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yok öyle bir şey. Sitede Radiant olan kişiler var. Birkaç kişi de değil. Sen legit oynamana bak. Ve Frankfurt oyna her zaman. Orada ger güzel atışa NS yazar geçerler. Baktın maç mı gidecek ? Sal gitsin HWID ban yemenden önemli değil. E sporcu gibi oynama, birak adam seni vursun.
çok haklı bir yorum hocam bende dediğiniz gibi salıcam takıma kol veririm orda dur falan diye.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ben daha test edemedim süper üye olursam inşallah ederim

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Olması gereken kesinlikle bu, hiç valo da oynamadım ama Cs de sürekli böyleydi bu düzen böyle gider oynanması gereken düzen bu abartmanın manası yok ban yemek için çırpınmayın oyununuza bakın herşeyi tek sırtlamak zorunda değilsini hile ile legit oyna tadını çıkar rankını kas düzgün takım bul aimi güzel olan kolay kolay göze batmaz reportlanmazsın giden maç içinde ban yemek uğruna zorlamayın

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aga adamlar hileyle oynuyor bizde bakıyoruz ya keşke kulanabılsem yorumda kasılmıyor.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Oynayış tarzına ve hilenin detected olup olmamasına göre değişir. Legit oynayıp CauS'un dediği gibi hesap değiştirerek oynarsan ban yemezsin. Rage atıp tek hesapta oynarsan ban yersin :p

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Oynayış tarzına ve hilenin detected olup olmamasına göre değişir. Legit oynayıp CauS'un dediği gibi hesap değiştirerek oynarsan ban yemezsin. Rage atıp tek hesapta oynarsan ban yersin :p
Tavsiye için teşekkürler herkesin yardımı dokundu hayırlısı uzun bir yola gireceğiz hedef radyant :) konu kilit olabilir ayrıca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...