Takım arkadaşların da report çekti mi. Anladılar mı hileyi3 ayı geçti kanka ama çok aralıklı oynadım sadece son bir haftasını sürekli her gün her gün oynadım plat eloda legit takılıyodum son 3 maçımda baya report yedim öyle banlandım
Yok dostum 5 pre girdik hep takım arkadaşlarım zaten reelden arkadaşlarımdı ama rakipten çok report yedim yayıncılar falan da geldi bizzat girdim yayınlarında beni reportlayışlarını seyrettimTakım arkadaşların da report çekti mi. Anladılar mı hileyi
Baya belli ettin ozaman. Bu arada o yayıncılar da hile olma olasılığı var mı anlayabildin mi? Pubg de çok rahat anlaşılıyor hile kullanırken yayıncıların hile kullandığıYok dostum 5 pre girdik hep takım arkadaşlarım zaten reelden arkadaşlarımdı ama rakipten çok report yedim yayıncılar falan da geldi bizzat girdim yayınlarında beni reportlayışlarını seyrettim
Hocam adamlar hileyi bulamıyor o yüzden banlayamıyorlar bence bencede süper bir olay ya seviliyorsun MEMORYHACKERS <3Legit oynayın ban yeme riski çok düşer. Ama kaybetmeyi katlanamayacaginiz hesapları bulastirmayin. Ayrıca hilenin hwid yedirmemesi sevindirici
legit oynarsan yasaklanmazsın hileyi riot buldugunda illaki ban yiyorsunArkadaşlar report yemeden LEGİT bir şekilde oynasak ban yer miyiz eski hile kullanma serüvenimde radyant 200e kadar kasmıştım hile fixlenince ban yemiştim aynı şeyi bunda devam ettirebilir miyiz? Aşırı legit Oynayan arkadaşlar varsa dc ekleyebilirsiniz beraber oynarız ayrıca discord SelimYavuz#5993
Valla ozaman MH helal olsun. Benim bloody x7 programını bile hile olduğunu. Macro kullandığını anladı iki kere banladimHocam adamlar hileyi bulamıyor o yüzden banlayamıyorlar bence bencede süper bir olay ya seviliyorsun MEMORYHACKERS <3
Anladığım kadarıyla belli etmezsen uzun süre idare eder ama belli edersen banı atıyor adamlar anladım teşekkürleerrr3 ayı geçti kanka ama çok aralıklı oynadım sadece son bir haftasını sürekli her gün her gün oynadım plat eloda legit takılıyodum son 3 maçımda baya report yedim öyle banlandım
dostum HWID mi yedin yoksa sadece hesap banı mı attılar?Yok dostum 5 pre girdik hep takım arkadaşlarım zaten reelden arkadaşlarımdı ama rakipten çok report yedim yayıncılar falan da geldi bizzat girdim yayınlarında beni reportlayışlarını seyrettim
Muhtemelen Hwiddir hocam yadostum HWID mi yedin yoksa sadece hesap banı mı attılar?
Yok öyle bir şey. Sitede Radiant olan kişiler var. Birkaç kişi de değil. Sen legit oynamana bak. Ve Frankfurt oyna her zaman. Orada ger güzel atışa NS yazar geçerler. Baktın maç mı gidecek ? Sal gitsin HWID ban yemenden önemli değil. E sporcu gibi oynama, birak adam seni vursun.Eyvallah hocam teşekkürler bilgilendirme için
Valo hileyi affetmiyor dostum direkt hwid atıyorlar hesap banı ancak küfürden falan olur.dostum HWID mi yedin yoksa sadece hesap banı mı attılar?
Peki anlamak için soruyorum, ben hile kullanımı boyunca ve ban sonrasında ana hesabıma hiç girmemiş olsam bile, ana hesap da ban yer mi?Valo hileyi affetmiyor dostum direkt hwid atıyorlar hesap banı ancak küfürden falan olur.
Hwid ban yedikten sonra ana hesabına girersen o da banlanırPeki anlamak için soruyorum, ben hile kullanımı boyunca ve ban sonrasında ana hesabıma hiç girmemiş olsam bile, ana hesap da ban yer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?