Uzun süreli script kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar biliyorum script kullanan çarlar yüzde 100 eninde sonunda ban yiyor ben bunu zaten yeni çar açıp kullanıp keyif almak istiyorum.Fakat 2 gün içerisinde 10 level olmadan çarım ban yedi üstelik dodge atma vs.kapalıydı sadece skill shot atıyordu çar bütün özellikler kapalı ve belli olması imkansızdı.Burda forumda 2 ay hatta daha uzun kullandığını söyleyen kardeşlerimiz vardı.Bunun bir programı bi işlemi varsa nedir en azından 1 ay ağzımızın tadıyla oynayabilceğimiz şekilde yardımcı olursanız sevinirim

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
şuan 5 gündür kullanıyorum full ayarlar demir 1 im şuan 0 dan kasıyorum.6win demir attı namussuz .d
ban filan yemedim sen şanssızsın sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
şuan 5 gündür kullanıyorum full ayarlar demir 1 im şuan 0 dan kasıyorum.6win demir attı namussuz .d
ban filan yemedim sen şanssızsın sanırım
anlamadım valla ban yiyince günceller misin sen ne kadar sürede yiceksin merak ettim ona göre yeniden uğraşıcam çar kasmakla

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum ben sezon 3 ten beri scriptlerle çok içli dışlıyım ve şu ana kadar böyle uzun kullanan insan göremedim/duymadım. Lolün anti hilesi oyun esnasında çalışır direkt banlar yani 1 ay anca dayanırsın neyi açtığın neyi açmadığn önemli değildir

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
30 levele neden kasıyosun ki direk yan hesap aç kullan dereceli de mi zevki çıkıyo sadece
30 level altında oyun oynayamıyoruz ki dostum herkes kafasına göre takılıyor çoğu oyuna yeni başlamış oluyor destek geldiği halde koridora gelmiyor mide gidiyor vs vs.sürekli afk var derecelide en azından biraz daha normal oyun oynayabiliyoruz

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
şuana kadar başka scriptler kullandım ancak hiç birinde ban yemedim sanırsam dikkat çekmemek yoğun saatlerde gir ve çok fazla dikkat çekme

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
when dll inject u will be banned, if have lucky can play for some weeks

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
30 level altında oyun oynayamıyoruz ki dostum herkes kafasına göre takılıyor çoğu oyuna yeni başlamış oluyor destek geldiği halde koridora gelmiyor mide gidiyor vs vs.sürekli afk var derecelide en azından biraz daha normal oyun oynayabiliyoruz
eskiden gos diye bi script vardı bedava onu hep çalıntı hesaplarda kullanıyodum şuan bulunur mu bilmem ama çeşitli forumlarda 30+ level bir sürü hesap paylaşılıyodu

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Öncelikle bu bir şans meselesi değil, fazlasıyla dikkat çekecek durumlardan uzak olursan. Ve önerim ss(skill shot) karakterlerden uzak durursan konuyu biraz daha uzatmış olursun. Vayne vb. karakterler hyper carry olarak adlandırdığımız late karakterleri olduğu için, early game de zaten scriptte olsa fazla etkisi olmayacağından. Oyunu uzatarak, chat kullanmayarak ve duo girmeyerek bu durumu çözebilirsin. Özellikle hiçbir şekilde report yememeye ve flame yapmamaya gayret göster. Yediğin herhangi bir report sistemin data verilerine düşürdüğü için st ıp kontrolüne girer ve script olarak report yemesen sadece toxic olduğun için bile report yesen bu senin süresiz ban yemeni sağlar. SS karakterlerden uzak durarak ban rate düşük tutabilirsin. Ezreal oynayıp her w q kombosunu tutturursan bu şüpheci yaklaşmalarına sebebiyet verir bu yüzden vayne vb. karakterler oynayarak "e" skill'ini otodan çıkartırsan kesinlikle ban rate düşük olacaktır. İyi forumlar..

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Fark etmez neyi açıp açmadığın her türlü lolün Anti-hile sistemi algılar

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yes, but i can take some time
Post automatically merged:

how many time you guys have using lazysharp?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
lolün ban mantığı sistem banı er ya da geç yiyorsun

Üye
8 HİZMET YILI
dostum ben sezon 3 ten beri scriptlerle çok içli dışlıyım ve şu ana kadar böyle uzun kullanan insan göremedim/duymadım. Lolün anti hilesi oyun esnasında çalışır direkt banlar yani 1 ay anca dayanırsın neyi açtığın neyi açmadığn önemli değildir
s7 de 1 sezon boyunca scriptle oyun oynayıp Challenger 22. olup kogmaw birinciliğini almıştım :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar biliyorum script kullanan çarlar yüzde 100 eninde sonunda ban yiyor ben bunu zaten yeni çar açıp kullanıp keyif almak istiyorum.Fakat 2 gün içerisinde 10 level olmadan çarım ban yedi üstelik dodge atma vs.kapalıydı sadece skill shot atıyordu çar bütün özellikler kapalı ve belli olması imkansızdı.Burda forumda 2 ay hatta daha uzun kullandığını söyleyen kardeşlerimiz vardı.Bunun bir programı bi işlemi varsa nedir en azından 1 ay ağzımızın tadıyla oynayabilceğimiz şekilde yardımcı olursanız sevinirim
1 aydır oynuyorum knk ben fakat daha hic ban yemedim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
senelerdir hile kullanıyorum hiç bir şekilde ban yemedim dozajı kaçırmadıkça sıkıntı olmuyor .

researcher
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Riot Games'in hile korumaları gerçekten efsanevi hiç bir şekilde belli etmesen bile ban yiyorsun çünkü 3.parti yazılımı kullanmış olarak direk sisteme giriyorsun yapacak bişey yok bu konuda alabildiğiniz kadar zevk almaya bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...