anlamadım valla ban yiyince günceller misin sen ne kadar sürede yiceksin merak ettim ona göre yeniden uğraşıcam çar kasmaklaşuan 5 gündür kullanıyorum full ayarlar demir 1 im şuan 0 dan kasıyorum.6win demir attı namussuz .d
ban filan yemedim sen şanssızsın sanırım
30 levele neden kasıyosun ki direk yan hesap aç kullan dereceli de mi zevki çıkıyo sadeceanlamadım valla ban yiyince günceller misin sen ne kadar sürede yiceksin merak ettim ona göre yeniden uğraşıcam çar kasmakla
30 level altında oyun oynayamıyoruz ki dostum herkes kafasına göre takılıyor çoğu oyuna yeni başlamış oluyor destek geldiği halde koridora gelmiyor mide gidiyor vs vs.sürekli afk var derecelide en azından biraz daha normal oyun oynayabiliyoruz30 levele neden kasıyosun ki direk yan hesap aç kullan dereceli de mi zevki çıkıyo sadece
eskiden gos diye bi script vardı bedava onu hep çalıntı hesaplarda kullanıyodum şuan bulunur mu bilmem ama çeşitli forumlarda 30+ level bir sürü hesap paylaşılıyodu30 level altında oyun oynayamıyoruz ki dostum herkes kafasına göre takılıyor çoğu oyuna yeni başlamış oluyor destek geldiği halde koridora gelmiyor mide gidiyor vs vs.sürekli afk var derecelide en azından biraz daha normal oyun oynayabiliyoruz
s7 de 1 sezon boyunca scriptle oyun oynayıp Challenger 22. olup kogmaw birinciliğini almıştımdostum ben sezon 3 ten beri scriptlerle çok içli dışlıyım ve şu ana kadar böyle uzun kullanan insan göremedim/duymadım. Lolün anti hilesi oyun esnasında çalışır direkt banlar yani 1 ay anca dayanırsın neyi açtığın neyi açmadığn önemli değildir
1 aydır oynuyorum knk ben fakat daha hic ban yemedimArkadaşlar biliyorum script kullanan çarlar yüzde 100 eninde sonunda ban yiyor ben bunu zaten yeni çar açıp kullanıp keyif almak istiyorum.Fakat 2 gün içerisinde 10 level olmadan çarım ban yedi üstelik dodge atma vs.kapalıydı sadece skill shot atıyordu çar bütün özellikler kapalı ve belli olması imkansızdı.Burda forumda 2 ay hatta daha uzun kullandığını söyleyen kardeşlerimiz vardı.Bunun bir programı bi işlemi varsa nedir en azından 1 ay ağzımızın tadıyla oynayabilceğimiz şekilde yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?