Uzman Üye
kanka başka simgelerde eklesen çok güzel olucak+ oyun içinde simgeler gözükmüyor zaten başka simgeler eklemek mantıklı olucak
Oyun içinde simgeler gözükmüyor derken? Simgeleri ben eklemiyorum, sende var olan ve oyunda kullanılamayan (Tencent simgeleri) simgeleri kullanabilirsin sadece. Simge değiştirmeyi çoğu insan ikonunu boş simge olarak değiştirmek için kullanıyorlar.kanka başka simgelerde eklesen çok güzel olucak+ oyun içinde simgeler gözükmüyor zaten başka simgeler eklemek mantıklı olucak
takviye hilesi çalışıyor muuOyun içinde simgeler gözükmüyor derken? Simgeleri ben eklemiyorum, sende var olan ve oyunda kullanılamayan (Tencent simgeleri) simgeleri kullanabilirsin sadece. Simge değiştirmeyi çoğu insan ikonunu boş simge olarak değiştirmek için kullanıyorlar.
nasıl kullanıyoruz anlatabilir misiniz
bunu nereye kuruyoruz ben anlamadımbasıyosun takviyeye urfdayken yada aramdayken onaylıyosun oluyo
ben neden exe olanı bulamadım link atabilir misin özeldenDostum indirdim kullandım gayet güzel çalışıyor eline sağlık ama merak ettiğim bir şey var. LoLskin gibi sadece bizde görünüyor demi bunlar?
Konuyu güncelledim. Neyi ve nasıl indirilmesi gerektiğini yazdım.ben neden exe olanı bulamadım link atabilir misin özelden
ŞU ANLIK yok. İlerde ban atma durumu olabilir mi bilmiyorum ama şu anlık yok. Belli etmeyin bedava açtığınızı.RURF da skin takviyesi yaptım ban riski var mı skin takviyesinin?
11.4 yaması ile fixlendi.Aram exploit fixlenmiş sanırım çalışmıyor.
Bu bir açıktı ve açığı kapattılar.düzelicek aram boost yoksa bidaha gelmez mi o hile