V3 ünü beklemede kal bu seni sevindirecekhocam triggerbotu kullanırken hangi crossu kullanıyorsunuz bu arada gayet başarılı olmuş 07,05,2023 sorunsuz çalışıyor
Sabırsızlıkla bekliyorum kral ayrı olarak içine bunnyhop koymak istersen;V3 ünü beklemede kal bu seni sevindirecek
bunny hop basit kral yinede saol şu an Ahk tabanlı Aimbot testlerini yapıyorumSabırsızlıkla bekliyorum kral ayrı olarak içine bunnyhop koymak istersen;
F1::
Suspend
Return
*space::
Loop
{
GetKeyState,state,space,P
If state = U
Break
Send,{space}
Sleep,20
}
kullanabilirsin boşlukları ayarlarsın zaten forumda boşlukla atılmıyor
1 4 2 2 kullanıyorum Configi iyileştirip V3 Olarak koycam fakat birisi bunu benim yerime ayrı bi hile olarak paylaşmış ... yeni hilelerde mevcuthocam triggerbotu kullanırken hangi crossu kullanıyorsunuz bu arada gayet başarılı olmuş 07,05,2023 sorunsuz çalışıyor
bunny hop basit kral yinede saol şu an Ahk tabanlı Aimbot testlerini yapıyorum
Post automatically merged:
1 4 2 2 kullanıyorum Configi iyileştirip V3 Olarak koycam fakat birisi bunu benim yerime ayrı bi hile olarak paylaşmış ... yeni hilelerde mevcut
dostum sol tuşuna atamanı önermem ateş etme tuşu zaten sol tuş aimbot değil ki ama o da gelecekFare sol tuşuna nasıl atayabilirim yardım please
hocam config yapıp v3 olarak paylaşcam beklemede kalBiraz fazla mermi atıyor tam hs ayarını tutturursanız gayet iyi çalışıyor
Fare sol tuşuna nasıl atayabilirim yardım please
biraz hızlı ilerliyor sanırım hocam senin işler kolay gelsin yapıyorsun bu işidostum sol tuşuna atamanı önermem ateş etme tuşu zaten sol tuş aimbot değil ki ama o da gelecek
hocam config yapıp v3 olarak paylaşcam beklemede kal
Bende yemedim aim replecment sıfıra sıfır koyduysa ondan yemiştir valorant da improvment movement miydi neydi tam hatırlamadığım bir koruma sistemi var o yüzden yemiştir.kanka baya 40 mac fln ban yemedim ama bi arkadas yedim demiş var mı baska yiyen
aynen olabilir fazla abartmıstır belki ben ztn kendim vuruyorum cogunlukla :dBende yemedim aim replecment sıfıra sıfır koyduysa ondan yemiştir valorant da improvment movement miydi neydi tam hatırlamadığım bir koruma sistemi var o yüzden yemiştir.
büyük ihtimalle Ascentteki mid duvarının üstüne koydu adam çıkmadan rengi algıladığı için duvar arkası sıkabiliyor ondan yemiştir zaten konuda bahsettim çok keskin koymayın diyeaynen olabilir fazla abartmıstır belki ben ztn kendim vuruyorum cogunlukla :d
Tavsiyen için sağol brom ama keske nasıl yapıcağımı soyleseydindostum sol tuşuna atamanı önermem ateş etme tuşu zaten sol tuş aimbot değil ki ama o da gelecek
hocam config yapıp v3 olarak paylaşcam beklemede kal