Efsane Üye
Seçkin Üye Şartı Var Konudada Yazıyorhayır ya seckin şartı yok
Belli Etmeden Oynarsan Ban Yiyeceğini Zannetmiyorum Kardeşim Ama Karar Senin.abi ban atıyorumu ban riski varmı atmiyorsa kullanıcam
Post automatically merged:
süper hile ha elinize sağlık adamsınız <3
Post automatically merged:
virüs yok demi bu arada
hayır yok henuzbanlanan var mı son zamanlarda?
şuan pubg steam olarak tek güncel hile bu kardeşimben daha hileyi kullanamdım hala hata veriyor . açılmıyor 3 gündür yazıyorum ama bir gelişme yok. güncelleme olacak dediler. bekliyorum. heycanla
daha önce 4 tane hesabım ban yedi 10 yıl
oyun başı en az 10 kilim olurdu
ee sonra güzel güzel banlandım
sonraki hesabmlarımda en fazla 7 kill onunda tek atışla değil çaktırmadan normal oyuncu gibi oynuyraak devam ettim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.
aynen en günceli bu.şuan pubg steam olarak tek güncel hile bu kardeşim
çok aşırı belli eder rapor yerseniz sürekli ban kesin yersiniz sadece adamların yerini bilmeniz yeterli olur onada bile bile üstüne koşmayın bence bir sorun olmazbanlanan var mı son zamanlarda?
4 lü grup oyunlarında ban çok oluyorçok aşırı belli eder rapor yerseniz sürekli ban kesin yersiniz sadece adamların yerini bilmeniz yeterli olur onada bile bile üstüne koşmayın bence bir sorun olmaz
dogru olan o zaten ban yiyenlere bakın adam açmış aim i pat pat hs atıor mesafe gözetmeksizin o adam hertürlü ban yer zaten4 lü grup oyunlarında ban çok oluyor
4 kişi aynı anda rapaor ederse sıkıntı
ban sebebi
o yüzden belli etmeyin
ben kendim sadece mesafe hilesi kullanıyorumm. bana yetiyor
150 mesajla nasıl oynuyorsun?4 lü grup oyunlarında ban çok oluyor
ban sebebi
o yüzden belli etmeyin
Onaylı Üyesin Nasıl Kullanıyorsun Hileyi ?4 lü grup oyunlarında ban çok oluyor
ban sebebi
o yüzden belli etmeyin
öncelikle 300 post a ulaşmanız gerekir daha sonra kullanabilirsiniz ban konusuna gelincede belli etmediginiz sürece ban olmaz kolay kolaybeyler Kendi Steam hesabım yok bi arkın steamında var Pubg
oda fazla girmiyor Test için Girip açsam Aimbot felan kullanmadan Oynasam ban yer miyim 1 oyun sadece
var kardeşim nasıl yok ?PUBG Steam için herhangi bir 300 post şartı yok.
PUBG Steam için herhangi bir 300 post şartı yok.
dostum ben yanlış yazdımEkli dosyayı görüntüle 30278 Bayağı yok kanka yanlış bilgilendirme insanları.
eger aim kullanıp 300 500 metreden hsler direk hs ler atmassanız adama dogru bile bile kosmazsanız kolay kolay ban yemessin kardeşim iyi oyunlarban yemekten korkuyorum .d
300 POST kolayöncelikle 300 post a ulaşmanız gerekir daha sonra kullanabilirsiniz ban konusuna gelincede belli etmediginiz sürece ban olmaz kolay kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?