Hacım sadece esp kullansak legit bi şekilde ama sadece esp o zaman ki durum nedirTR:
Hile en son gelen oyun güncellemesi için güncellenmiştir. İyi oyunlar
Ban Riski vardır, lütfen dikkatli olun !
EN:
The cheat has been updated for the latest game patch. Have fun
It has Ban Risk, please be carefull !
Aynen bendede var o hataher oyun sonu lobi donusunde oyun crash yiyor.
ban atma durumu nedir şuan?[QUOTE = "XByMerdo, yayın: 2446441, üye: 1354961"]
Aynen bendede var o hata
bosuna girme ban yiceksin 2 oyunda ban attı.ban atma durumu nedir şuan?
oynayanlar nasıl oynuyor ban yemeden yukarda bahsetimş her oyun sonrası crash atıyor diye acaba senin sistemsel bişimi acaba diye düşünüyorum.bosuna girme ban yiceksin 2 oyunda ban attı.
Post automatically merged:
sadece ESP acıkdı onun harıcı hıcbsy yokdu
Şuan çok sık ban atıyor sadece ESP kullansan bile, en iyisi beklemek brom.oynayanlar nasıl oynuyor ban yemeden yukarda bahsetimş her oyun sonrası crash atıyor diye acaba senin sistemsel bişimi acaba diye düşünüyorum.
hile daha yeni güncellendi bizde ona güvenerek kullandık da . hemen ban atmak nedir arkadas anlamadım kiŞuan çok sık ban atıyor sadece ESP kullansan bile, en iyisi beklemek brom.
bosuna girme ban yiceksin 2 oyunda ban attı.ban atma durumu nedir şuan?
hocam bu güncellemeyle girip tekrar ban mı yedin yinebosuna girme ban yiceksin 2 oyunda ban attı.
Post automatically merged:
sadece ESP acıkdı onun harıcı hıcbsy yokdu
Evet hile çok riskli şuan beklemek lazım.hocam bu güncellemeyle girip tekrar ban mı yedin yine
Su an guncelmi hile abi kullanilabilir durumdami ?TR:
Hile en son gelen oyun güncellemesi için güncellenmiştir. İyi oyunlar
Ban Riski vardır, lütfen dikkatli olun !
EN:
The cheat has been updated for the latest game patch. Have fun
It has Ban Risk, please be carefull !
Ban Riski vardır, lütfen dikkatli olun !arkadaşlar kulanan varmı ban yeme olasılıgı kaç ?
hocam ban riski vardır degil, direk ban atıyor diyin. 2 oyun sonunda sadece esp kullanarak kill almadan ban attı ben ve bircok kisiye.Ban Riski vardır, lütfen dikkatli olun !
oynamaya korkuyorumhocam ban riski vardır degil, direk ban atıyor diyin. 2 oyun sonunda sadece esp kullanarak kill almadan ban attı ben ve bircok kisiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?