Elbet Birgün
Seçkin Üye
ban yiyen olmamış daha diyorum ya kullanımınıza baglı dikkat etmeniz lazım 300 post a da gelince okadar kolay olmuyor haberin olsun300 POST kolay
sen sistem tarafından Tespit edilip ban atarmı onu söyle
size baglı hocam aim kullanmayın bence ve adamları bile bile üzerine koşmayın ozaman sıkıntı cıkacagını sanmıyorumYasaklanabilir mi? veya sadece aşırı kullanım durumunda
Belli Etme KardeşimYasaklanabilir mi? veya sadece aşırı kullanım durumunda
aynı sorun bendede var kardeşim çözüm bulabildinmi ?ERROR: Failed executing Method [1]. || Attempting Method [2].
ERROR: Failed to load driver! (Disable Antivirus/Firewall) Bunun sebebi ne ya antivirus ve güvenlik duvarım kapalı zaten
Bulamadım destek ekibinden cevap bekliyorumaynı sorun bendede var kardeşim çözüm bulabildinmi ?
benidee bilgilendirirsen sevinirim kardeşimBulamadım destek ekibinden cevap bekliyorum
Antivirüs kapalı demişsin ama bir şey driverın load etmesini engelliyor sisteminde. Defender kullanıyorsan kayıt defterinden kalıcı olarak kapat.aynı sorun bendede var kardeşim çözüm bulabildinmi ?
kalıcı olarak herşeyi kapattım hala aynı hatayı veriyor neden bunu yapıyor acabaAntivirüs kapalı demişsin ama bir şey driverın load etmesini engelliyor sisteminde. Defender kullanıyorsan kayıt defterinden kalıcı olarak kapat.
Discord Gelirsen Yardımcı Olurlarkalıcı olarak herşeyi kapattım hala aynı hatayı veriyor neden bunu yapıyor acaba
Aga Discord Gelirsen Yardım EderlerERROR: Failed executing Method [1]. || Attempting Method [2].
ERROR: Failed to load driver! (Disable Antivirus/Firewall)
regeditten bile kapadım defenderi ama hala aynı hata yokmu çözümünübilen arkadaşlar
ya kardeşim geldik kimse yardım etmiyor habire tekrarlayip durma sunuAga Discord Gelirsen Yardım Ederler
merhba kardeşimya kardeşim geldik kimse yardım etmiyor habire tekrarlayip durma sunu
kardeş ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ya ne rar ı herşey acılıyor loader olurken firewall engeli yiyor rarla ne alakası var bunun allah icin ya yazmak icin yazmayın sunumerhba kardeşim
hileyi açmak için kullandığın rar proğramını değiştirmeyi dene .daha önce ki kullandığın rar proğramını sil. başka bir tane yükle ve indirdiğin hileyi yeni rar proğramı ile aç . umarım hile aktiv olcaktır.
Şart Kardeşim.300 post şart mı değil mi biri lütfen düzgünce açıklayabilir mi?
Belli Etmessen Birşey Olmaz Diye Düşünüyorum Sadece Esp Açsan Yeter Benceben kullanamıyomyum bide ban riski var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?