v7.5 atma sorunu yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Abilerim Yada Kardeşlerim Selamın Aleykum

Benim bir sorunum var bir cevabını bulsam cevabını yazan kişiye +Rep atacağımda bir bulamadım bi yardımcı olsanız ben hileyi

açtığımda 1 oyuna giriyorum oyundan cıktığımda INSERT tusuna bastıgımda LOG veya Network hatası falan vermeden

hicbirsey demeden atıyor çözümünü yazar mısınız en fazla 2 el oynuyorum patlıcam sıkıntıdan

Üye
9 HİZMET YILI
BraveYoung' Alıntı:
Beyler ben CSGO hack kodları hakkında birşeyler paylaşcam hack kodlarını hangi kategoride secicem

*Vİrüs programlerını kapa.* 360 total securıty ındır ve bastan pc taraması yap ve sonra wolfteamın yuklu oldugu yere gıt sag tıkla 360 total securıty e tıkla onunda taraması bıtsın eger oda olmuyosa *1denetım masasına tıkla*2 ag ve ınternetı dene *ınternet seceneklerıne tıkla*orda sag kosede sonda gelışmıs var ona tıkla orda sıfırla var ona tıkla sonra pencereyı kapa daha sonra wolfteama gır EYLEN ^^

Dikkat! Bu Yazının, Kaynak Gösterilmeden Paylaşılması Yasaktır!

Kaynak Linki : http://memoryhackers.org/konu-v7-5-atma-sorunu-yardim.mh?COLLCC=914961247&

FERHAT66' Alıntı:
evet  bende  de  gırş yapılıyıor  ama calışmıyor herseyıd enıyorum  yardım :((

BİR  SORUN VAR  AKTİF  EDEMİYORUM  YARDIM EDİN
*Vİrüs programlerını kapa.* 360 total securıty ındır ve bastan pc taraması yap ve sonra wolfteamın yuklu oldugu yere gıt sag tıkla 360 total securıty e tıkla onunda taraması bıtsın eger oda olmuyosa *1denetım masasına tıkla*2 ag ve ınternetı dene *ınternet seceneklerıne tıkla*orda sag kosede sonda gelışmıs var ona tıkla orda sıfırla var ona tıkla sonra pencereyı kapa daha sonra wolfteama gır EYLEN ^^

Dikkat! Bu Yazının, Kaynak Gösterilmeden Paylaşılması Yasaktır!

Kaynak Linki : http://memoryhackers.org/konu-v7-5-atma-sorunu-yardim.mh?COLLCC=914961247&

Üye
9 HİZMET YILI
Bence alakası yok tramayla bu başımıza bela olan windows güvenlik duvarları var kardeşler onu kapat ın sorununuz ortadan kalkacaktır :) sorun olursa tekrar konuya yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...