v7.5 atma sorunu yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Abilerim Yada Kardeşlerim Selamın Aleykum

Benim bir sorunum var bir cevabını bulsam cevabını yazan kişiye +Rep atacağımda bir bulamadım bi yardımcı olsanız ben hileyi

açtığımda 1 oyuna giriyorum oyundan cıktığımda INSERT tusuna bastıgımda LOG veya Network hatası falan vermeden

hicbirsey demeden atıyor çözümünü yazar mısınız en fazla 2 el oynuyorum patlıcam sıkıntıdan

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Beyler ben CSGO hack kodları hakkında birşeyler paylaşcam hack kodlarını hangi kategoride secicem

Üye
9 HİZMET YILI
BraveYoung' Alıntı:
Beyler ben CSGO hack kodları hakkında birşeyler paylaşcam hack kodlarını hangi kategoride secicem

*Vİrüs programlerını kapa.* 360 total securıty ındır ve bastan pc taraması yap ve sonra wolfteamın yuklu oldugu yere gıt sag tıkla 360 total securıty e tıkla onunda taraması bıtsın eger oda olmuyosa *1denetım masasına tıkla*2 ag ve ınternetı dene *ınternet seceneklerıne tıkla*orda sag kosede sonda gelışmıs var ona tıkla orda sıfırla var ona tıkla sonra pencereyı kapa daha sonra wolfteama gır EYLEN ^^

Dikkat! Bu Yazının, Kaynak Gösterilmeden Paylaşılması Yasaktır!

Kaynak Linki : http://memoryhackers.org/konu-v7-5-atma-sorunu-yardim.mh?COLLCC=914961247&

FERHAT66' Alıntı:
evet  bende  de  gırş yapılıyıor  ama calışmıyor herseyıd enıyorum  yardım (

BİR  SORUN VAR  AKTİF  EDEMİYORUM  YARDIM EDİN
*Vİrüs programlerını kapa.* 360 total securıty ındır ve bastan pc taraması yap ve sonra wolfteamın yuklu oldugu yere gıt sag tıkla 360 total securıty e tıkla onunda taraması bıtsın eger oda olmuyosa *1denetım masasına tıkla*2 ag ve ınternetı dene *ınternet seceneklerıne tıkla*orda sag kosede sonda gelışmıs var ona tıkla orda sıfırla var ona tıkla sonra pencereyı kapa daha sonra wolfteama gır EYLEN ^^

Dikkat! Bu Yazının, Kaynak Gösterilmeden Paylaşılması Yasaktır!

Kaynak Linki : http://memoryhackers.org/konu-v7-5-atma-sorunu-yardim.mh?COLLCC=914961247&

Üye
9 HİZMET YILI
Bence alakası yok tramayla bu başımıza bela olan windows güvenlik duvarları var kardeşler onu kapat ın sorununuz ortadan kalkacaktır sorun olursa tekrar konuya yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...