Hocam cevap için teşekkürler yıllardır kullandiğim hesapta cs2 oynayayim dedim gönlümü ferahlattiniz.unturned eac tabanlı hwid ban atan bir oyundur, lakin cs valve tabanlı bir oyundur valve hwid ban atmamaktadır. Yeni hesapla girdiğinizde otomatik olarak ban yemezsiniz
Yeni bir hesapmı açmam gerekiyor yoksa şuan bansız. Hesapla oynayabilirmiyim.Birde ayni telefon gmail felan varsada ban yiyormuşuz galibaCs2 oyununda yeni bir hesap açtığın zaman otomatik olarak ban yemeyeceksin hile kullanmadığın sürece bu yüzden herhangi bir hesabında önceden ban yediysen hile kullanımı sebebiyle hile programını silip tekrar yeni bi steam hesabı açıp cs2 oyunu alırsan temiz şekilde oynamaya devam edersin. VAC banın kalkması çok zordur hata sebebiyle olmadığı sürece hile kullanmadıysan steam destek ile konuşmanı öneririm
evet aynı telefonu ve gmaili kullanmaman gerekiyor
Evet aynı telefonu ve maili kullanmaman gerekiyor bu sebep yüzünden kendi hesabım vac yemişti tekrar aynı telefonu kullandıgım için -_-Hocam cevap için teşekkürler yıllardır kullandiğim hesapta cs2 oynayayim dedim gönlümü ferahlattiniz.
Yeni bir hesapmı açmam gerekiyor yoksa şuan bansız. Hesapla oynayabilirmiyim.Birde ayni telefon gmail felan varsada ban yiyormuşuz galiba
Yanlizca telefonmu mailde içindemiEvet aynı telefonu ve maili kullanmaman gerekiyor bu sebep yüzünden kendi hesabım vac yemişti tekrar aynı telefonu kullandıgım için -_-
ben telefonu kullandığım için ban yemiştim maili kullanmasan daha iyi olur yeni bir sayfa gibi düşünebilirsinYanlizca telefonmu mailde içindemi
Teşekkürler hocam konuyu cevabınızla çözüldü olarak kapatabilirsiniz iyi günler.ben telefonu kullandığım için ban yemiştim maili kullanmasan daha iyi olur yeni bir sayfa gibi düşünebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?