VAC Ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
CS:GO bedavayken yaklaşik 20 hesaptan vac yemiştim.Şimdi benim ana steam hesabima cs 2 aldim oyuna girersem bu hesapta vac yermi hwid yemedim ama aynisi unturned oyunundada oldu vac yedim tüm hesaplara yansidi yeni hesap açsam 5 dk da bi banlaniyor. Not:O oyundaki banida açtiramazmiyim 1100 gündür banliyim profili kirletiyor hile açmadim sadece hwidden dolayi bu hesapta 5 dk da ban yedi.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
unturned eac tabanlı hwid ban atan bir oyundur, lakin cs valve tabanlı bir oyundur valve hwid ban atmamaktadır. Yeni hesapla girdiğinizde otomatik olarak ban yemezsiniz

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
VAC (Valve Anti-Cheat) banları, genellikle bilgisayar donanımı (HWID) veya IP adresi gibi faktörlere dayalı değil, oyun içi aktiviteler ve algılama algoritmaları tarafından belirlenir. Yani, yeni bir hesap açmak VAC banınızı kaldırmayacaktır. Ayrıca, VAC banının kaldırılması veya bunun üzerindeki etkisinin azaltılması için Valve ile iletişime geçmek de genellikle başarısız olur.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Cs2 oyununda yeni bir hesap açtığın zaman otomatik olarak ban yemeyeceksin hile kullanmadığın sürece bu yüzden herhangi bir hesabında önceden ban yediysen hile kullanımı sebebiyle hile programını silip tekrar yeni bi steam hesabı açıp cs2 oyunu alırsan temiz şekilde oynamaya devam edersin. VAC banın kalkması çok zordur hata sebebiyle olmadığı sürece hile kullanmadıysan steam destek ile konuşmanı öneririm

Üye
2 HİZMET YILI
valla unturned hakkında birşey diyemeyeceğim ama csden ban yemezsin büyük ihtimalle

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
unturned eac tabanlı hwid ban atan bir oyundur, lakin cs valve tabanlı bir oyundur valve hwid ban atmamaktadır. Yeni hesapla girdiğinizde otomatik olarak ban yemezsiniz
Hocam cevap için teşekkürler yıllardır kullandiğim hesapta cs2 oynayayim dedim gönlümü ferahlattiniz.

Cs2 oyununda yeni bir hesap açtığın zaman otomatik olarak ban yemeyeceksin hile kullanmadığın sürece bu yüzden herhangi bir hesabında önceden ban yediysen hile kullanımı sebebiyle hile programını silip tekrar yeni bi steam hesabı açıp cs2 oyunu alırsan temiz şekilde oynamaya devam edersin. VAC banın kalkması çok zordur hata sebebiyle olmadığı sürece hile kullanmadıysan steam destek ile konuşmanı öneririm
Yeni bir hesapmı açmam gerekiyor yoksa şuan bansız. Hesapla oynayabilirmiyim.Birde ayni telefon gmail felan varsada ban yiyormuşuz galiba

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
evet aynı telefonu ve gmaili kullanmaman gerekiyor

Hocam cevap için teşekkürler yıllardır kullandiğim hesapta cs2 oynayayim dedim gönlümü ferahlattiniz.

Yeni bir hesapmı açmam gerekiyor yoksa şuan bansız. Hesapla oynayabilirmiyim.Birde ayni telefon gmail felan varsada ban yiyormuşuz galiba
Evet aynı telefonu ve maili kullanmaman gerekiyor bu sebep yüzünden kendi hesabım vac yemişti tekrar aynı telefonu kullandıgım için -_-

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ben telefonu kullandığım için ban yemiştim maili kullanmasan daha iyi olur yeni bir sayfa gibi düşünebilirsin
Teşekkürler hocam konuyu cevabınızla çözüldü olarak kapatabilirsiniz iyi günler.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hile açmazsan vac ban yemezsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
HWİD çok rahat yemezsin ama valve bilemeyeceğim

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
pc formatla yeni hesap aç yeni mail adresiyle kaydol. tertemiz kullanırsın

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
valve sadece hesap bani atiyor yani baska steam acarak rahatlikla oynayabilirsin kisa ve net

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kk sebebi sen abartılı oynuyorsundur rage legit ayarlarda oynayınca atmıyordu

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Valve HWID ban kullanmıyor, ANCAK eğer aynı telefon numarası ve mail üzerinden kayıt yaptıysan yada sonradan banlalan maili veya telefonu hesaba bağlarsan ban yiyebilirsin. Eğer yeni numara ve mail varsa sıkıntsız kullanabilirsin. Unturnedden ban yemenin nedenide bu olmalı. Çünkü VAC sisteme atılan bir ban değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...