VAC ban ile ilgili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz üzere şuan vacnet kullanılıyor ve oyunda hile olduğundan şüphelendiğim adamı 2 kere raporlayınca maçta ban yedi. benim oyunda 915 saatim var sadece aim kullanıyorum o da kafaya değil sadece karın bölgesi yani stomachede yani sprey yaparak kullanıyorum belli olmuyor. ow dan ban yemiyorum. ancak loader imzası valve tarafından keşfedilmiş mi yani enjekte edildiği andan itibaren vac atabiliyor mu sisteme valve? aim ve bunny otomatik algılanıyor deniliyor vacnetten bu dosyalar açığa çıktığından dolayı mı yoksa belli etmekten kaynaklı mı yardımcı olabilecek arkadaşlar cevap verebilir mi ? 2-3 aydır sorunsuz kullanıyorum envanterde 400 450 Tllik skinler var toplamda eğer risk varsa premium hile alayım teşekkürler.

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz üzere şuan vacnet kullanılıyor ve oyunda hile olduğundan şüphelendiğim adamı 2 kere raporlayınca maçta ban yedi. benim oyunda 915 saatim var sadece aim kullanıyorum o da kafaya değil sadece karın bölgesi yani stomachede yani sprey yaparak kullanıyorum belli olmuyor. ow dan ban yemiyorum. ancak loader imzası valve tarafından keşfedilmiş mi yani enjekte edildiği andan itibaren vac atabiliyor mu sisteme valve? aim ve bunny otomatik algılanıyor deniliyor vacnetten bu dosyalar açığa çıktığından dolayı mı yoksa belli etmekten kaynaklı mı yardımcı olabilecek arkadaşlar cevap verebilir mi ? 2-3 aydır sorunsuz kullanıyorum envanterde 400 450 Tllik skinler var toplamda eğer risk varsa premium hile alayım teşekkürler.
Hiç kullanma envanteri riske atma

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben 1-2 ay kullandım sorunsuz çalışıyordu bellide ediyordum lem'e kadar cıktım sonra 2 3 hafta hiç girmedim bi gireyim dedim topluluğa girdim 5 10 dk oynadım aimbot açıktı zaten hangi servere girsem hilesiz girsem bile bana hile diyorlar adam orda reportladımı ne yaptı anlamadım oyundan attı ow ban yedim.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben 1-2 ay kullandım sorunsuz çalışıyordu bellide ediyordum lem'e kadar cıktım sonra 2 3 hafta hiç girmedim bi gireyim dedim topluluğa girdim 5 10 dk oynadım aimbot açıktı zaten hangi servere girsem hilesiz girsem bile bana hile diyorlar adam orda reportladımı ne yaptı anlamadım oyundan attı ow ban yedim.
aimbot head olarak mı kullanıyordun?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aimbot head olarak mı kullanıyordun?
hayır ben genelde aldığım killerin %99'unu spray yaparak alırım yani ow de beni biri izlese bu adam hile demez asla demez wallhackide çok iyi kullandığımdan eminim çok eminim biri benim maçı izleyip bana hile demesi imkansız ama topluluk sunucusunda oynarken 2 3 hafta girmedim o zaman neden yemedim hile algılanmadıysa? 2 3 hafta sonra topluluğa girdigimde adam reportladı heralde emin degilim cünkü hile yakalanmış olsa servere girdiği gibi yerdim büyük ihtimal vacnet midir nedir ondan dolayı çünkü aimbot açıktı all spotta kullanıyorum spray ayarlarını falan yapıp.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hayır ben genelde aldığım killerin %99'unu spray yaparak alırım yani ow de beni biri izlese bu adam hile demez asla demez wallhackide çok iyi kullandığımdan eminim çok eminim biri benim maçı izleyip bana hile demesi imkansız ama topluluk sunucusunda oynarken 2 3 hafta girmedim o zaman neden yemedim hile algılanmadıysa? 2 3 hafta sonra topluluğa girdigimde adam reportladı heralde emin degilim cünkü hile yakalanmış olsa servere girdiği gibi yerdim büyük ihtimal vacnet midir nedir ondan dolayı çünkü aimbot açıktı all spotta kullanıyorum spray ayarlarını falan yapıp.
ben dün haberini okudum girmedim hileyle öylesine bi maç atıp çıktım hile vardı karşıda aim ve wall yani belli ediyodu raporladık 2 kere direk vac ban yedi maçta profildede vac yazıyordu galiba otomatik olarak algılayacak bundan sonra.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bi kere oyunda ow sistemi var bu yüzden 100 milyarada hile alsan ban yersin
benim rankımın üstündeki insanlar beni izliyor owda yani hile olarak kimse nitelendiremez seyrederek çünkü duvar izlemem wall kapalı hep sadece aim oda karın bölgesi tuşa atadım ctrl basınca sprey olarak atıyorum

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
premium hile alsanda cs koruması degişti diger hilelerde ban atmaya başlıcaktır emin ol

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Premium hile diye daha iyi oldugunu dusunmeyin , cok bilindik turk firmasinin aylik uyeiigi arkadasimda var bu hileden farki yok suan onlar icinde ayni problem gecerli

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Beyler dün ve bügün vac ban yiyenlere sadece sunu diyorum gece saat 1.48 cs go güncelleme geldi 85Mg ve oyunda olan hileli herkes ban yedi benim gibi dikkatli kulanırsanız yemezsiniz 648 saatim var ve yemedim

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ama bu aralar hile ile oyuna girme yada giriyosan aimbot triggerbot kullanma çünkü 2 report sonra seni otomatik bir makine izliyor ve hileysen direk banlıyor. hiçbir kaçarın olmayacaktır.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
mantıklısı şuan risk almamak envanter için ancak aimi kafada kullanmıyorum spray yapar gibi ctrl basıp o şekilde kullanıyorum değerleri çok düşük zaten ve trigger zaten yok memoryde yanlış mı biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...