vac ban yedim,o kadar para ödemiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar memory hackersın csgo hilesini kullandığım için ban yedim birde legit oynuyorum nedenini anlamadım lütfen yardım edin vac banı açmayı bileniniz varsa bana yadım etsin hesabımda seçkin etkindi !

Genel
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Vac ban açılmaz bu Hilal'in yazılımcıların ait bir sorun değil tamamen sana ait bir problem bu tür hileler yapılırken kullanan kişi sorumludur yazan kişi değil Hem legıt oynaman ile bunun bir alakası yok enjekte sorunu olabilir ya da başka bir sorun emin değilim Ama vac ban legit ile alakalı değil

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hile kullanırken tüm sorumluluk kullanıcıya aittir , hiçbir hilede %100 ban yememe gibi bir durum yoktur çünki hileyi açtıktan sonra hiçbir özelliğini kullanmasan bile hilenin oyun içerisinde aktif edilmesi için inject edilmesi gerekiyorki buda banlanma ihtimali demektir . VAC ban kaldırılmaz yeni bir hesap açmanız gerekir .

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Vac ban açılmaz bu Hilal'in yazılımcıların ait bir sorun değil tamamen sana ait bir problem bu tür hileler yapılırken kullanan kişi sorumludur yazan kişi değil Hem legıt oynaman ile bunun bir alakası yok enjekte sorunu olabilir ya da başka bir sorun emin değilim Ama vac ban legit ile alakalı değil
Oyun durduk yere 2 3 gün önce hata vermişti bende şüphelendim birdaha kullanmadım hile hata hiç vermedi bü gün bi girdim vac ban yemişim
Post automatically merged:

Okadar para boşa gitti desenize o zmn bari pubg satın aliym onun yerine :D

FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsuun :D

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
dostum vac banın kaldırılması için gaben reisin yiğeni olsan kaldırmaz o derece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...