VAC Dalgası Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
CSGO'ya ne kadar sürede bir vac dalgası geliyor diyeceksiniz bunu kimse bilemez peki ne olduğunda vac dalgası gelir ? ne sıklıkla tahmince?

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bunun hakkında bir olasılık yok adı üstüne vac DALGASI rastgele bir tarihte atıyorlar ki anlamı olsun genelde valve kendi dağıttığı hilelerin büyül ihtimal seçkin acclerin çoğunluğunun %sine göre yapıyordur veya rastgele

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
4 sene önce yemiştim gerçekten duygulandım şuanda

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bunun hakkında bir olasılık yok adı üstüne vac DALGASI rastgele bir tarihte atıyorlar ki anlamı olsun genelde valve kendi dağıttığı hilelerin büyül ihtimal seçkin acclerin çoğunluğunun %sine göre yapıyordur veya rastgele

valve hile mi dağıtıyor ? :D

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
evet valve hile mi dağıtıyor freeyse bizde kullanalım ow yememe ve vac yememe garantisi varsa kjfdghjdsfg

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
evet valve hile mi dağıtıyor freeyse bizde kullanalım ow yememe ve vac yememe garantisi varsa kjfdghjdsfg
dostum sürekli hile ile oynayıp ban yiyen adamlar tekrardan oyunu satın alıyor valvenin csgoyu kaç yıldır ayakta tutmasının sebebi bu yenilik namına son günlerde az çok şey yapıldı ancak ayakta durmasının sebebi oyunun hile ile zevkli olmasından dolayı önceden ban yiyen prem acc arkadaşların oyunu tekrar satın alması valve donanım ban'ı da atabilir vac engel değil herkes hesap açıp duruyor :) hile dağıtıyordan kastım hileye bilerek bir süre izin veriyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum sürekli hile ile oynayıp ban yiyen adamlar tekrardan oyunu satın alıyor valvenin csgoyu kaç yıldır ayakta tutmasının sebebi bu yenilik namına son günlerde az çok şey yapıldı ancak ayakta durmasının sebebi oyunun hile ile zevkli olmasından dolayı önceden ban yiyen prem acc arkadaşların oyunu tekrar satın alması valve donanım ban'ı da atabilir vac engel değil herkes hesap açıp duruyor :) hile dağıtıyordan kastım hileye bilerek bir süre izin veriyor

valvenin ticaret politikası işte ilginç bi yaklaşımmış eğer bu doğruysa forumlarında kesnlkle hileye karşı durduklarını iddia ediyolarda

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hile olmasa cs go oynanmaz diye düşünüyorum. hile ile çok daha zevkli.

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Ayda bir gelmesi gerekiyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
şahsen ben maç içinde legit oynarken ban yedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Çok fazla hesap banlattım bende kullandığım hileler gerçekten kaliteli ve korumalıydı ama bu vac dalgalarından pek kaçış yok. Dikkat etmeni öneririm.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Belirli bir tarih yok ama yılda 1 kez oluyor galiba.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Vac dalgası rastgele tarihte atılır bir %ye ulaşınca atıyorlar genelde diğer oyunlar csgo da öyledir diye tahmin ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...