VAC Sistemi çalışmadığı iddia ediliyor doğruluk payı nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, benim yabancı bir hile yazan arkadaşım var ve bana geçen aydan itibaren CS:GO'nun VAC Sisteminin Çalışmadığını, Kendi yazdığı hilenin hiç bir şekilde yakalanmadığını söylüyor. İlk başta inanmadım ve bunun nasıl çalıştığını anlatmasını istedim ondan, fakat bunu anlatamıyacağını ama gösterebileceğini söyledi ve günde 10 maç felan atmaya başladık. Dediği harfi harfine doğru çıktı ve hala VAC yemedi kendisi. Günde çok fazla belli ederek maçlar atıyoruz ve halen vac'a yakalanmadı aynı şekilde OW'da yakalanmadı. Çok kafam karıştı bilgisi olan var mı? GİTHUB'U Felan takip eden?

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
vacin user modu var sadece kernel mod sürücüsü yok kendi yazdigi degil ayrica nette simple hilenin dolu oldugu oyun csgo. ne gibi durumlarda vac yeme sansin var o hileyi 100 kisi kullansin onun realeasesi ozaman sikinti, vmt hooking kullanmak, buyuk capli internal kapsamli hileler kullanmak imzali olan...

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Öncelikle ban yemediği, ban yemeyeceği anlamına gelmiyor. Bir gün oda banlanır, hile kullanılıyorsa bandan kaçışı ne yazıkki yok.

Üye
5 HİZMET YILI
çalışıyor sadece anında ban yemiyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kanka öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Ban yememek tamamen şans meselesi.Misal sen hiç belli etmeden kullanırsın arkadaşın da çok belli ederek kullanır ama ilk sen ban yiyebilirsin arkadaşın ise senden çoook uzun bir zaman sonra da ban yiyebilir bu çok degişken bir şey ben tamamen şans diyorum. Arkadaşında dediği gibi nasıl kullanırsan kullan bu hiç ban yemiyecegin anlamına gelmez. Bende oyunda kötü oynayıp hile ile takıma yardım ediyordum yer felan sölüyodum ow dan vac yedim 2k gün oldu :)

no feeling anymore
Banlı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
en son VAC Yediğimde 2017 di qwe

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
CS:GO'da hile yapılan hesap er ya da geç banladır dostum. Bu oyun üzerine birçok şirket ve kişi oyun üzerinde hile geliştiriyor. VAC kendi arayüzünde olan ve veri bankasında olan hileyi açılır açılmaz o hesabı banlar. Bu kadar fazla hilenin olması da veri bankasının güncellenmesi için vakit almaktadır. VAC sisteminin çalışıp çalışmadığını test etmek için internette bulunan dandirik hilelerden birisini indirip deneyebilirsin.

Edit: İmla.

Son düzenleme:
consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hiçbir hile bandan kaçamaz eninde sonunda ban yer

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
vac sistemi çalışıyor ve ban atıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum vac bypass diye bir şey var oyuna girmeden önce steam a birşeyler yapıyor ve vac ı devre dışı bırakıyor 5,6 ay boyunca çok iyi bir yazılımcının bedava hilesini kullandım vac bypass olduğu için kendi hesabımda açabiliyordum ve hala da vac yemedim yani vac yedirmeyen hileler olabilir evet

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hiç bi hilenin ömür boyu koruması yok dostum günün birinde hile açılan hesapların hepsi yasaklanacak %100 koruma diye birşey yok olsa da dediğim gibi yasaklanacaklar işte bir kaç hafta sonra olur aylar sonra olur 1 2 yıl sonra olur kaçışı yok

Bu arada oyunu fazla önemsemeyin hile koruması o kadar güçlü değil açın hileyi tadını çıkarın valvenin oyunu düzelteceği yok.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum öncelikle merhaba söylediğine göre günde 10 maç atıyormuşsunuz :)
şöyle açıklayayım 10 maç günde atıp ban yemeden cıkabilirsin bu gayet doğal bir şey çünkü oyunun sana verdiği bi rapor sayısı vardır bu tamamen seni reportlayanlarla alakalı ve nasıl kullandığınla alakalı bu yüzden dolayı öyle bir şeyin olması ihtimali yok bir çok oyuncu günde 5 10 maç atıp aim vs kökleyip oynuyor ban yemiyorlar ama daha fazlasına çıkarsan veya fix bir x hilesi kullanırsan net ban yersin. bu arkadaşının ömrü zaten kısa ban yediğini yakında görürsün :)

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
En son 2017 yılında vac ban yedim ve hileyi değiştirdim ban yemedim asla :D

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Benim Arkadaşım Mevlana Kullandı Kaç Maçta 1 Ay Felan Legit Oynadı Sonra Banlandı Yani Sonuç Olarak Her Türlü Yer O Banı

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Son bir kaç gündür her girdiğim CS:GO maçında istisnasız hile geliyor. Bazen hem bizde hem karşıda birden fazla oluyor. Az önceki maçımda takımımda 3 karşıda 3 hile vardı. Cidden oyun oynanmaz bi hal aldı.
- Seçkin Değilim -

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Son bir kaç gündür her girdiğim CS:GO maçında istisnasız hile geliyor. Bazen hem bizde hem karşıda birden fazla oluyor. Az önceki maçımda takımımda 3 karşıda 3 hile vardı. Cidden oyun oynanmaz bi hal aldı.
- Seçkin Değilim -
Dostum seçkin değilsen elbette gelecektir. Ancak 21 level olduktan sonra ücretsiz hesap olsa dahi ya legit oynuyorlar ya da hile kullanımı azalıyor. Buna eminim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
- Seçkin Değilim -
bayıl 70 tl seçkinde daha az var ama lem e çıktım lem de de çok fazla legit oynayan hile var :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...