Vakalar tekrardan yükseliyor ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Vakalar tekrardan yükseliyor ne düşünüyorsunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yükselmesi normal herkez dışarda geziyor işi olanlar hariç böyle olmaması gerekiyor bence inşallah en kısa sürede biter bu çile.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aga normalleşme adı altında kafeler açılır çok hasretmişler gibi kafelere akın ederiz. Bu gidişle yasaklar is coming

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İlk öncelikle herkes pandemi yokmuş gibi saldı artık 65 yaş üstü toplu taşımadan inmiyor 20 yaş altı cafelerden çıkmıyor çarşılar desen iğne atsan yere düşmeyecek kıvamda
İşyerlerinde ve hastanelerde maske mesafe temizlik deniliyor ancak temizlik var mesafe yok bence biz millet olarak çok saldık artık kendimizi aşı bulundu fakat biraz daha dişimizi sıkıp hepimiz üzerine düşen tedbiri almalı diye düşünüyorum.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Aga normalleşme adı altında kafeler açılır çok hasretmişler gibi kafelere akın ederiz. Bu gidişle yasaklar is coming
Dostum geçen starbucksın önünden geçtim içeride parti var zannedersin öyle bir kalabalık var masalar fuul çakılı
Adam türk kahvesini beğenmez starbucksta bir bardak kahveye deli gibi para vermesini bilir
Git evinde iç kahveni sanki starbucks çok lazım bize sanki ama adama anlatanazsın bu durumu millet pandemide olsa mekanda kız düşüreleceği için o kahve içilecek arkadaş diyor :D

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
3. dalygaymış böyle giderse 10.dalgayıda görürüz allah sonumuzu hayır etsin

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hafta içi de yasak gelebilir ki gelmeli mutasyon ülkeye girdiğinden beri vakalar habire artışta.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bir seneyi geçti ve hastalık pandemi şekliyle geçen yada giden bir hastalık değil bu hastalığın tedavisi net bir şekilde olmadığı aşikar sadece pandemi diye halkı kısıtlayıp yayılmasını engellemeye çalışıyorlar net bir tedavi çıkana kadar bu şekilde devam edecek gibi duruyor üzülecek durumdayız.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Zaman uçup gidiyor 1yıl oldu baksana hayal edilen gençliğe bak yaşadıklarımıza bak yasaklar gelse ne fayda ben kurallı ciddiye alan pek insan görmüyorum sağlıkçıların emeklerine çok yazık üzücü.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yasaklar gelsin diyosunuz da ülke ekonomisi buna el vermez , o kadar esnafın kirası cartı curtu var piyasa resmen duruyor can daha önemli ama ekonomisi biten bi ülke virüsün vereceği etkiden daha çok etki görür.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
bence sokağa çıkma yasağı gelmesi lazım.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Tarihe baktığımız zaman . İnsanoğlu ne salgınlar atlattı. Bunuda atlatırız sadece zaman istiyo.

Oberkommissar
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bir corona hastasi olarak bu ağrı ile yaşanmaz ağam. Bu böyle olmaz... :cryangry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...