konu başında link attım raid nedir bakabilirsinizRaid nedir pek bir bilgim yok ne işe yaradığını bilmiyorum
banın açılıcaksa birdaha hilede kullanmayı düşünmüyorsanız yapmayın ben sürekli hile kullanan arkadaşlar var ise onlar için açtım bu konuyu teşekkür ederimelinize sağlık hocam emek kokmuş baya . val 5 kodunu almamak için banınızın kalkmasına 1-2 gün kala ticket atın sıkıntısız girebiliyorsunuz söyleyeyim dedim . (denendi)
bende sürekli kullanıyorum hocam dediğimi 2 kere art arda yaptım ve 2sindede oldu .banın açılıcaksa birdaha hilede kullanmayı düşünmüyorsanız yapmayın ben sürekli hile kullanan arkadaşlar var ise onlar için açtım bu konuyu teşekkür ederim
banın açılmasına yakın 1-2 gün diyorsunuz o kadar vakit bekliyebiliyorsan ne mutlu sanabende sürekli kullanıyorum hocam dediğimi 2 kere art arda yaptım ve 2sindede oldu .
hocam bekleyenler hala var ve ozamanlar benim spooferdan haberim yoktu bilmiyordum oyüzden bekliyordum enayi gibibanın açılmasına yakın 1-2 gün diyorsunuz o kadar vakit bekliyebiliyorsan ne mutlu sana
internetden bakraid nedir onuda açıklarmısınız
hile kullanıp tekrar ban yersen birdaha yapıcaksın1 kere ypasak yetiyor dimi reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?