kral fix demiyoz zaten dt şuan kullanmayın kullandırtmayın sonra 3 ay beklemek ölüm gibi gelirHocam fix değil rahatlıkla kullanabilirsin ama Belli ederek oynarsan raporlamadan yersin
hocam o chamsdan bahsetmiyorum yeni çıkan dword valo kekinden bahsediyorum odamı dt ?kral fix demiyoz zaten dt şuan kullanmayın kullandırtmayın sonra 3 ay beklemek ölüm gibi gelir
yok o ud ama bu onaylı üyeden bahsetmiş o yüzden öyle yazdımhocam o chamsdan bahsetmiyorum yeni çıkan dword valo kekinden bahsediyorum odamı dt ?
zaten ne kadar az kullanılırsa risk o kadar azBende öyle düşünüyorum. çünkü dword chams yaygın olarak kullanılıyor, bu yüzden riskli olduğunu düşünüyorum. Aslında, Dword Chams kullanarak birçok kez yasaklandım.
Valorant da Dword Chams açsam ban yermiyim belli edmedigim sürece![]()
hocam ben 2 gündür oynuyorum daha yemedim elo şuan diaonaylı üyeler için olan 15 oyun dayanıyor max ondan sonra banlanırsın
1 kaç hafta sonrada geri bildirim isterimhocam ben 2 gündür oynuyorum daha yemedim elo şuan dia
legit oynarsan uzun süre gider benceValorant da Dword Chams açsam ban yermiyim belli edmedigim sürece![]()