Onaylı Üye
Merhabalar. Spoofer eksiksiz uygulandığı halde bazen delaylı ban atıyor. Bunun sebebi hile kalıntıları mıdır yoksa sistemsel midir? Ya da şu an kullanılan spooferların riotun artık detect atmasından mı kaynaklanıyor? ( cr4ck ve free spooferlar için geçerli)
forumda bununla alakalı bir konu açılır mı sizce?harbor güncellemesinden sonra aynısı bana da oluyor ne yazık ki
drive seriallerini de değiştirdim ama hala delay ban yiyorum. Başka bişeyden kaynaklanıyor olabilir miDiskdrive serialini degistirmen gerekiyor. O da zaten cok zor. Degistirsen bile yersin delay bani.
Arkadaşımda pubg hilesi var diye valorant sistemsel ban attı belki hile kalıntıları var ise ondanda atmış olabilirMerhabalar. Spoofer eksiksiz uygulandığı halde bazen delaylı ban atıyor. Bunun sebebi hile kalıntıları mıdır yoksa sistemsel midir? Ya da şu an kullanılan spooferların riotun artık detect atmasından mı kaynaklanıyor?
Ne anlatıyorsun sadece mh mi valorant hilesi çıkardı sence gözünü aç etrafına bak bir ton hile var etrafta sadece piyasada mh yok haberin olsun .dhileyi kullanamayan üyelerin hile yazmış gibi yazı yazmaları aman aman nereye geldik. Her neyse ben valorant hile yapıp ban yediğim için yazabilirim. Valorant yeni bir şey bulmuştur kesin onuda bulmak hileyle uğraşanlara düşüyor
Sadece volumeid değiştiriyor o program yani pekte bir etkisi yok volumeid diski silip yeni birim olarak tekrar açınca değişiyor zaten .draid muhabbeti var onu yapman gerek normal internetten indirdiğin serial changer programları ile değiştiğini düşünüyorsun ama öyle bir durum yok işte valodabende delay ban yiyordum ssdmi yakmıştım yenisini aldım denedim ve delay muhabbeti kalktı
Kanka hicbir şekilde ban kalkmıyor yediysen delayi geçmiş olsunMerhabalar. Spoofer eksiksiz uygulandığı halde bazen delaylı ban atıyor. Bunun sebebi hile kalıntıları mıdır yoksa sistemsel midir? Ya da şu an kullanılan spooferların riotun artık detect atmasından mı kaynaklanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?